İzak Alaton anayasası

Hanımefendi diyorlar ki: “Türk Milleti kapı dışarı!.. Al Atatürk’ünü de defol!..” Hamfendi iniyor, kürsüye beyefendi
geliyor..
“Hanım, hanım yetmez!.. Devlet yıkılmalı!.. Bireyin mutluluğu için devlet yıkılmalı diyemiyorsan senden bi cacık olmaz!..”
Beyefendi kürsüden inerken ne oluyor?..
Yahudi, yerinden fırlıyor, “Devlet yıkılmalı!..” diyenin boynuna sarılıyor, şapır şupur öpüyor!..
Bu ne kin ve nefretmiş Türkiye Cumhuriyet Devleti’ne karşı be Bay İzak Alaton, pes doğrusu.. (Alın adamın encamını okuyun ve bu cumhuriyete olan ödenemez borcunu öğrenin!..)
Hakim “güç”ler “Ergenekon’un bir numarası” üzerine at oynatarak, memleket sath-ı mailinde bir “1 numara” kıymeti harbiyesi yarattılar.. Bendeniz de bu cümleden olarak bir süredir merak eder dururum!..
“Ulan peki bu Atatürk-Cumhuriyet karşıtlarının bir numarası kimdir?!!” diye...
Kurumsal olarak yıllardan beri TÜSİAD denilen bal kaymak cemaatini bilirdim de!..
İlle de bir numara?!
Bakıyorum, hep sütre gerisinde at oynatan bir kimlik ortalığa taşıvermiş durumda..
Bay İzak Alaton!.. Aha da bir numara bu!.. Teşhis nereden?..
Son “tutuklamalarda” öne çıkan Atatürk-Cumhuriyet-TSK karşıtı bir kalem erbabına önce Avrupa Birliği sahiplenmiş, ardından Türkiye içindeki “Soros erbabı” göğsünü siper eden bildiri yayımlamıştı..
Bildirideki imzanın en başında da o vardı..
Bir numara İzak Alaton...

***


Number one Mr. İzak geçen günlerde TUSİAD toplantısındaydı.. Cemaat, “Atatürk’e falan boş verin.. Türk Milleti kimliğini silin.. vs..” döktürüp “kölelere” tebliğ yayımlamışlardı..
Şimdi, isterseniz bu değerli “1 Numara” nın altına doğru inerek, o âlemdeki yıldızların gözlerimizi kamaştırmasına yol açalım..
Nasıl bir Türkiye (Şimdilik Türkiye adına dokunmuyorlar!!) istediklerini anlayalım...
Federasyon nitelikli bir yapılanmada şöyle olunmalıdır..
“Türkiye’nin insanlarının mutluluğu, onuru, haysiyeti -bir kısmının değil tümünün birer birer- bu ülkenin bölünmesinden daha önemlidir’ diyebiliyorsanız, doğru yoldayız, bu işin sonunda güzel bir şey çıkar. Eğer, ‘yok hayır, bu bize fazla gelir’ diyorsanız sayın Başkan tavsiyem, bu işi kısa yoldan kesin, altından kalkamazsınız..”

***

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin, Atatürk’ün üzerinden silindir gibi geçmeye seferber güçleri ararken, PKK’nın çok önünde gidenleri görmek istiyorsanız kime bakacaksınız?!!
Para babalarına...
PKK’nın 84 çıkışı ile paralel giden bir takım raporlar, taslaklar, dayatmalar elinize gelecektir..
Bakın altındaki imzalara.. Para babalarını görün.. (Abdullah Öcalan 1993’te, onda, bizi artık büyük sermaye de destekliyor diye gazetesinde makale yayımlamıştı.. Bu makalenin yanında da, Türkiye’nin en zengin ailesinin bir ferdi isim verilerek göklere çıkarılıyordu..)
Türkiye’ye “Türk Devleti” denmesinden vaz geçilmesini isteyen, Doğu ve Güneydoğu topraklarının Türkiye’ye yük olduğunu söyleyen de bu para babalarıdır..
1984’ten bu yana PKK silahı ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Sevr niteliklerine dönüşünü sağlamaya çalışırken, bu kalkışmaya zemin hazırlayan en büyük destek işte bu para babalarınındır.. Türk Devleti, saldırıya karşı bir mücadele geliştirirken, kendi medyasından destek yerine köstek görmüştür.. Açın bakın hakim medyanın arşivlerine, mücadelenin en kızıştığı, PKK saldırılarının en geliştiği günlerde manşetler PKK yanlısıdır.. Hem de eşkıya başının en sempatik posterleri(!)nin manşetlere oturtulması ile.. Hangi medyada?.. Para babalarının yönlendirdiği medyada...
Para babalarının bu saldırılarını “dışarıdan” yönlendiren büyük güce kısaca “Soros dayatması” deniliyor..
Soros hareketinin Türkiye’deki öncüsü kim?.. İzak Alaton..
Number one İzak’ın “Devlet yıkılmalı” startından ne kadar mutlu olduğunun sebebi “açık” değil mi?!

Yazarın Diğer Yazıları