Van’daki AK Gençlik Kayak Festivali'nde 'bedava sucuk ekmek' izdihamı

Van’daki AK Gençlik Kayak Festivali'nde 'bedava sucuk ekmek' izdihamı
Van’ın Çaldıran ilçesinde bu yıl ilk kez düzenlenen AK Gençlik Kayak Festivali’nde ücretsiz olarak dağıtılan ekmek arası sucuk izdihama neden oldu. Jandarma, grubu havaya ateş açarak dağıttı.

AKP Van İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Çaldıran’da AK Gençlik Kayak Festivali düzenlendi.

Festivale AKP Van milletvekilleri Osman Nuri Gülaçar, Abdulahat Arvas, AKP İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari, Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Festivalde AKP Van Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalağan, Genel Merkez Bölge Koordinatörü Taha Kara ve Gençlik Kolları MKYK Üyesi Yunus Emre Müküs birer konuşma yaptı. Vatandaşların kızak ve kayaklarla eğlendiği festivalde folklor ekibi gösteri sundu. Festivalde ayrıca meşale gösterisi ve çeşitli yarışmalar düzenlendi.

JANDARMA HAVAYA ATEŞ AÇTI

Kayak merkezinde yoğunluk oluşturan vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Festival alanında ikram olarak dağıtılan ekmek arası sucuk ve köftelerden almak isteyen vatandaşlar arasında izdiham yaşandı. Festival güvenliğini sağlayan jandarma, gençleri havaya ateş açarak dağıttı.

(ANKA)