Joao Mario transferi için Pepe devrede

Joao Mario transferi için Pepe devrede
Orta sahaya yaratıcı bir oyuncu katmayı hedefleyen Beşiktaş’ta en çok ön plana çıkan isim Portekizli Joao Mario oldu. Inter forması giyen oyuncunun transferi için siyah beyazlıların Portekizli yıldızlarından Pepe devreye girdi.

Serkan TALAN / Yeniçağ

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, transfer dönemi bitmeden orta sahaya takviye yapmak için yoğun bir mesai harcıyor. Talisca’nın Çin’e gidişinden sonra hücuma yönelik bir orta saha oyuncusu eksiği olan siyah beyazlılarda en çok öne çıkan isim ise Joao Mario oldu. Inter forması giyen Potekizli oyuncu için Beşiktaş yönetimi yoğun mesai harcıyor.

PEPE DEVREYE GİRDİ

Beşiktaş, Portekizli oyuncuyu transfer etmek için yoğun çaba harcarken devreye önemli bir isim girdi. Tecrübeli stoper Pepe, vatandaşı Mario’yu ikna etmeye çalışıyor. İtalyan La Gazetta Della Sport gazetesinin haberine göre, İnter’de forma giyemeyen oyuncunun Beşiktaş’a transferi yüksek ihtimalle gerçekleşecek. Haberde, transferin gerçekleşmesinde Pepe’nin etkisinin büyük olacağının altı çizildi.

2016 yılında Sporting’den Inter’e transfer olan Portekizli oyuncu, geçtiğimiz sezon ortasında İngiliz ekibi West Ham United’a kiralanmıştı. Portekizli oyuncu, yeni başlayan İtalya Ligi’nde henüz forma giyemedi.