Kanarya, liderliğini sürdürmek istiyor

Kanarya, liderliğini sürdürmek istiyor
Süper Lig’de 14. haftaya lider giren F.Bahçe, bugün Gaziantepspor’u deplasmanda yenerek, hem unvanını, hem de çıkışını sürdürmek istiyor

Geride kalan 13 haftada 9 galibiyet, 3 beraberlik, 1 yenilgiyle 30 puanı bulunan ve ligde oynadığı son 4 maçı da kazanan Kanarya, 7 maçtır da kaybetmiyor. F.Bahçe, Avrupa’da ve ligde oynadığı son 11 maçta 7 galibiyet ve 4 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmedi. Son yenilgisini ise ligin 6. haftasında Beşiktaş’tan 3-2’lik skorla aldı. F.Bahçe, bu sezon deplasmanda ise 4 galibiyet ve birer beraberlik ile yenilgi aldı.

Robin van Persie yok

Sarı-lacivertliler, dış sahada son 3 maçını da kazanmayı bildi. Ev sahibi ise geçen hafta 2-0 yenik düştüğü ve 9 kişi kaldığı G.Birliğini deplasmanında muhteşem bir dönüşle evine 2-2 berabere dönüp bugünkü maç öncesi moral kazanmıştı. Son 4 maçını kazanamayan G.Antep’te Chibuike ile Arokoyo kırmızı kart cezalısı. F.Bahçe’de ise önceki gün sakatlanan Robin van Persie, Gaziantep deplasmanına götürülmedi. Bu arada Fener’de Fernandao, M. Topal, Souza, Nani ve Alves ile G.Antep’te Putsila, Erdem, Muhammet Demir ve Larson sarı kart sınırındalar. Kamil Ocak Stadı’nda saat 19.00’da oynanacak maçı hakem Serkan Tokat yönetecek.