Kahraman: "Milletimizde satılmış yoktur, aldatılmışlar vardır"

Kahraman: "Milletimizde satılmış yoktur, aldatılmışlar vardır"
Katılığı bir toplu açılış töreninde konuşan Eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 'Milletimizde satılmış yoktur. Aldatılmışlar vardır" ifadelerini kullandı.

Eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Atakum Belediyesi tarafından 4 buçuk yılda yapılan 80 projeden 8'i olan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atakum Hizmet Binası, Osmanlı Hamamları, Seyir Tesisleri, Öğrenci Etüt Merkezi, Taflan Sosyal Tesisleri, E-Belediyecilik ve Kent Bilgi Sistemi, Ömer Halisdemir Parkı ve Çay Bahçesi ile 200 Kilometre Yol Yapım Çalışması Projesi'nin toplu açılış törenine katıldı.

Açılış töreninde konuşan İsmail Kahraman, şu ifadeleri kullandı:

"GELİŞMEMİZİ DÜNYA İSTEMİYOR, KENDİNE RAKİP İSTER Mİ?"

- Son yıllarda Türkiye'de hizmet anlamında çok güzel gelişmeler yaşandı. Çok ilerleme kaydettik. Çok geliştik. Gelişmemizi dünya istemiyor. Kendine rakip ister mi? İstemiyor. Bizim önümüzü kesmek için tuzaklar hazırlıyorlar. Onlardan biri de 15 Temmuz'du. 15 Temmuz sadece bir darbe değildi. Darbe de değildi ihtilal de değildi. 15 Temmuz Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin varlığına kasteden bir hareketti. Bayrağı indirecek olan bir hareketti. Rabbim bizi korudu.

— Harekatı 6 saat önceye alsalardı, korkup paniklemeselerdi sabah kalktığımızda Türkiye'de, 3 ayrı devlet kurulmuş, Suriye misali olmuştu. Allah bizi korudu. Milletimizde satılmış yoktur. Satılmışlar Pensilvanya gibi dışarıdadırlar. Aldatılmışlar vardır. Neden birbirimize gireceğiz? Bu ülke, bu bayrak hepimizin. Biz nimetlerin kadrini bileceğiz. Elimizden gelen gayreti göstereceğiz.