Kamu otoritesi sağlandı! PKK Varto’da askerlik şubesi açtı..

Recep Erdoğan ile bebek katili Öcalan arasındaki özel mutabakatın figüranları sizleri çadır tiyatrosu ile oyalaya dursun!.. Hacivatlarla Karagözler her gün birbirlerinin ensesine yalandan şaplaklar atarken  “çözüm süreci” nin nereye varacağını sözde kurulan barış masalarının ardından ne dümenler döndüğüne ilişkin karanlık perdeleri aralamaya  devam edelim.
Saf vatandaşlar  “kamu otoritesi”,  “eylemsizlik”,  “silah bırakma”  gibi palavralarla oyalanırken, terör örgütü PKK sokakta örgüt, masada müzakereci, arka planda ise adeta bir devlet gibi hareket ediyor.
Eli kanlı katil çete karşısında diz çöken AKP iktidarı, her gün yeni bir masal üretirken terör örgütü sözde Maliye, Sayıştay ve askerlik şubesini kurdu.
AKP ile HDP arasında görüşmeleri pembe dizi seyreder gibi izlerken PKK bakın hangi gerçek faaliyetleri yürütüyor.
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın İmralı heyeti ile görüşmesinin ardından başkente bölgeden gelen son istihbarat raporu iktidarın palavraları ile hiç örtüşmüyor.
İşte o rapordan acı gerçekler;
KUZEY KÜRDİSTAN MECLİSİ
“PKK-KCK terör örgütü mensuplarının siyasi kanadı ‘demokratik özerklik’ için meclis çalışmalarına başladı. Alınan bilgilere göre, Demokratik Toplum Kongresi (DTK) Türkiye’de ‘Kuzey Kürdistan Meclisi’adı altında özerk bir meclis oluşturarak kuracağı özerklik sisteminde ‘Botan Bölge, Serhat Bölge, Amed Bölge, Dersim Bölge ve Güney Batı Bölge’ olmak üzere 5 özerk bölge oluşturulacak. Önümüzdeki aylarda pilot bölge olarak seçilen Muş, Bitlis, Şırnak gibi illerde silahlı terör örgütü mensuplarının çekilmesiyle birlikte, bu alt meclisleri oluşturacak olan DTK, silahsız örgüt mensupları ile oluşacak boşluğu doldurmayı planlıyor. Bu alt meclisler ve komisyonları pilot bölgelerden tüm Doğu ve Güneydoğu illerine yaymak isteyen örgüt, her köye meclis binalarını inşa edecek ve meclis toplantılarını bu binalarda yapacak. Meclislerde DTK benzeri eş başkanlık sisteminin uygulanacağı bir erkek, bir kadın eş başkanlar haricinde 6 üyenin bulunacağı, köyde 18 yaşını bitirmiş herkesin doğal üye olarak kabul edileceği, mecliste görevli olanların tamamının seçimle iş başına geleceği, meclis üyeleri arasında; siyasi sorumlu, sosyal faaliyetler sorumlusu, iktisadi faaliyetler sorumlusu, kültürel faaliyetler sorumlusu ve çevre sorumlusu olarak görev dağılımı yapılacağı öğrenildi. Meclislerde, Kürt dili eğitimi ve ekolojik tarımın geliştirilmesi gibi kendi meclis konuları oluşturarak yani bir nevi anayasa çalışmaları başlatılacağı bilgisine ulaşıldı.”
SÖZDE ASKERLİK ŞUBESİ
“Dağa katılımları daha sistematize etmek ve dağa katılanları bilinçlendirmek amacıyla Muş’un Varto ilçesi merkezinde sözde askerlik şubesini açan örgüt, artık direkt dağa katılım yerine ilk eğitimleri (acemi birliği eğitimi) burada verecek. Alınan bilgilere göre dağa götürülmek üzere toplanan gençlerin merkezde kurulan üniteye gönderilip, belirli bir eğitimi almaları sağlanacak ve sonra bu gençlerin dağa katılım için izin ya da onay alınması sonucu dağ kadrosuna dahil edilecek.”
SÖZDE SAYIŞTAY
“Sürecin devam ettiği dönemlerde bile vergi toplayan, yol kesip kimlik kontrolü yapan ve kendi sözde mahkemesini kuran örgüt, şimdi de kendi Sayıştay’ını kurdu. Alınan bilgilere göre, Hakkâri Belediyesi’ni denetlemek için Kandil’den 7 kişilik bir heyet geldi, belediyenin yaptığı faaliyetleri, mali durumlarını denetledi, aynı zamanda belediye çalışanlarıyla görüştü. Örgütün sadece Hakkâri Belediyesi’ni değil, bölgedeki BDP’ye ait diğer belediyeleri de denetlemeye başladığı öğrenildi.”
SÖZDE MALİYE BAKANLIĞI
“PKK/KCK’nın Yürütme Konseyi Üyesi ve Halk Savunma Merkezi Sorumlusu Murat Karayılan; 2015 yılında yapılacak seçimlerde kullanmak üzere, Doğu ve Güneydoğu bölgelerindeki DBP Parti Meclis Üyeleri ve Belediye Başkanlarından 15 Kasım 2014 ayı maaşlarından yüzde 50, asgari ücretle çalışanların maaşından ise yüzde 20 oranında vergi alınmasına karar verdi. Ayrıca alınan vergi ve isim listesinin acilen Kandil’de kurulan PKK/KCK’nın Maliye Bakanlığı’na gönderilmesi talimatını verdi.”
DEVRİM ŞEHİTLERİ HAFTASI
İLAN EDİLECEK
“Kobani’de yaşanan olayları bahane ederek 6-7 Ekim’de ülkeyi karıştıran terör örgütü PKK, 17-24 Kasım tarihlerini sözde devrim şehitleri haftası ilan etmeye hazırlıyor.”
Şimdii!..
Gördünüz mü?..
“Silahlara veda” nın perde arkasını!..
Gördünüz mü?
Nisan ayından sonrası için ne alt yapı hazırlıkları yapıldığını!..
İmralı’ya gidecek genişletilmiş heyetin neler konuşacağını, sonrasında bebek katili Öcalan’ın mesajını çok mu merak ediyorsunuz?..
“Üçüncü göz” kimlerden oluşacak, ne mi yapacak?..
Abdullah Öcalan’ın sekretaryasında kaç bayan mı var?..
Hâlâ bunları mı merak ediyorsunuz?..
Ne olur daha fazla güldürmeyin el alemi!..

Yazarın Diğer Yazıları