Kan donduran vahşet

Kan donduran vahşet
İstanbul'da işlenen vahşi cinayette Erhan Baykan 6 bıçak darbesiyle eşi Pınar Baykan'ı öldürdü. Hiçbir şey olmamış gibi işine giden cani koca şüpheleri üzerine çekmemek için öldürdüğü eşinin telefonuna "Uzun zamandır birbirimize sarılmamıştık. İyi oldu" şeklinde mesaj gönderdi. 

Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Koca şiddeti kurbanı 32 yaşındaki Pınar Baykan'ın eşi tarafından öldürülmesine ilişkin detaylar İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede ortaya çıktı. 

Habertürk’ten Serdar Kulaksız’ın haberine göre, Pınar Baykan eşine sürekli telefonla oynadığını ve kendileriyle ilgilenmelerini söyledi. Bu konuda tartışma yaşandı.

BIÇAĞI ÇÖPE ATTI 

Erhan Baykan tartışma esnasında eşini 6 bıçak darbesiyle öldürdü. Evden çıktı. Bıçak ve kan bulaşan polarını bir çöp konteynırına atarak işine gitti. 

MESAJ GÖNDERDİ  

Sanık Erhan Baykan, şüphelerin üzerinde toplanmaması için öldürdüğü eşinin cep telefonuna “Uzun zamandır birbirimize sarılmamıştık. İyi oldu” şeklinde mesaj attı.

MÜEBBET HAPİS CEZASI İSTENDİ 

Erhan Baykan hakkında "Canavarca hisle veya eziyet çektirerek eşini kasten öldürmek” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle yargılanması talep edildi. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ifade veren Baykan, eşini öldürdüğü için pişman olduğunu söyledi. 

2742530-f1c74291ec6fd9c93844aaefeeba0691.jpg2742530-810x458.jpg