Kanarya’da kazan için için kaynıyor!

Kanarya’da kazan için için kaynıyor!
Sarı-lacivertlilerde Akhisar yenilgisi ile birlikte futbol takımı içindeki sıkıntılar su yüzüne çıktı. Gökhan Gönül’ün maç sonu “Takım içindeki kırgınlıkları unutmalıyız” demesi futbolcular arasındaki sıkıntıyı gözler önüne serdi. Diego’nun performansı hayal kırıklığı yaşattı

Fenerbahçe’de tehlike sinyalleri... Kaptan Gökhan Gönül’ün Akhisar Belediye maçı sonrasında “Takım içindeki kırgınlıkları unutmalıyız. Hepimiz şampiyonluk için kenetlenmeliyiz” demesi takım içindeki sıkıntıyı bir kez daha gözler önüne serdi. Kanarya’da yabancıların Volkan, Gökhan, Emre ve Selçuk’in bazı tavırlarından rahatsız olduğu, yerli oyunculara neredeyse selam bile vermedikleri bildirildi. Özellikle Emenike, Sow, Kadlec ve Alves’in huzursuzluğunun üst boyutlara çıktığı ve bu oyuncuların ara transferde ayrılmayı düşündükleri bildirildi. Takımın en çok savaşan oyuncusu Kuyt’ın Manisa’da adeta sahada dolaşması dikkat çekti. Nokta transfer olarak alınan Diego’nun kötü futbolu ve mutsuzluğu Kanarya’da bir başka problem olarak kendisini gösteriyor. Diego şimdiye kadar 4 lig maçında kaleye 8 şut atabildi. Bunun sadece 1’inde isabet kaydetti. Sambacı, Akhisar maçında topların yüzde 20’sini yan ve geri pas olarak kullandı.

Dengeler bozuldu
Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal’ın takım içinde henüz tam anlamıyla ağırlığını koyamadığı ve bunun da takım içinde dengelerin bozulmasına neden olduğu bildirildi. Başkan Aziz Yıldırım’ın kadroya müdahale ettiği iddiaları camiada kulaktan kulağa dolaşmaya başladı. Ersun Yanal’ın görevde bulunduğu sırada takımı çok iyi çalıştırdığı bu nedenle oyuncuların fizik-kondisyonunun üst seviyede olduğu vurgulandı. Bazı futbolcuların disiplini ve çok çalıştırması nedeniyle Yanal’ı hedef aldığı ve başkanla arasını açtığı iddia edildi. Yıldırım’ın teknik direktör Kartal’ı uyararak aile içindeki disiplini sağlamasını ve galibiyet serisinin başlamasını istediği aktarıldı. Sarı-lacivertli taraftarlar da alınan kötü sonuçların ardından sosyal medyada “Ersun Yanal görevini iyi yapıyordu. Takım çalışıyor, 90 dakika savaşıyordu. Şimdi sahada yürüyen futbolcular topluluğu var. Yanal’a haksızlık yapıldı” diyerek tepkisini dile getirdi.