Kandil de “Erdoğan” dedi!..

Bebek katili Abdullah Öcalan’dan sonra ABD kuklası, Büyük İsrail projesinin esas oğlanı Barzani de Köşk seçiminde tercihini Suud bin Recep Erdoğan lehine yaptı.
Cumhurbaşkanlığına adaymış gibi (!) ortalarda dolaşan bir de Selahattin Demirtaş var..
Hal böyle olunca, sormak hakkınız  “Kandil ne diyor?” diye..
Kandil ininin ele başısının ne dediğini size somut belgelerden aktaracağım; güvenlik birimlerinin eli kanlı terörist Murat Karayılan’ın akrep ve çıyanlarıyla yaptığı son telsiz konuşmalarından hazırlanan rapordan..
Niyetim, asla ve asla hainlerin propagandalarına alet olmak değil. Fakat, yaklaşan Köşk seçimlerinde halkı uyandırabilmenin en somut yolu da devletin de elinde olan bu belgelerden geçiyor. Karayılan’ın telsiz konuşmalarına baktığınızda Erdoğan söylem ve eylemleri ile ne kadar örtüştüğünü göreceksiniz.. İşin ilginç olan bir yanı da; onca koparılan tavize rağmen son çıkarılan ve son sürat Çankaya noterinin de onayından geçen çerçeve kanun da hainleri tatmin etmemiş!.. Bebek katili Öcalan’a bakımevi İmralı’da sekreter ve danışman tahsis edilmesini istiyorlar!..
İşte, Karayılan’ın telsiz konuşmalarından başlıklar ve öne çıkanlar;
“Kanun sadece kanundur. Önemli olan kanun değil atılacak adımlardır. Devletin müzakere heyeti belli olması lazım. Müzakere heyetinin baş muhatabı Önder Apo’dur. Zindandayken sekreter olması, danışmanının  ve gelen gidenlerinin olması şarttır.
Müzakere heyetinin baş muhatabı önder Apo’dur
Biliyoruz devlet bu adımı isteksiz attı. Kendi istekleri ile atmadılar. Çok fazla zihinsel bir temeli yok. Samimiyetlerini göreceğiz.
Barışmak için af şart.
Barışmak isteniyorsa zindanların boşalması lazım. Başkanın Diyarbakır’a gelmesi lazım. Büyük bir gerilla kongresi olacak. Gerilla öyle karar alacak. Başka yolu yok.
Türkiye’nin parçalanmaması için özerklik şart.
Toplumun birlikte yaşaması için ülkenin bölünmemesinin formülasyonu özerkliktir. Türkiye’nin parçalanmaması isteniyor, beraber yaşayalım deniyorsa o zaman Kürdistan’ın özerk olması gerek.” 
Eli kanlı katilin ağzından akan cerahatin ardından örgüte yönelik diğer talimatlarına da gerçek niyetin daha iyi anlaşılması için çok dikkat edin;
“Örgüt alışkanlıkları değişsin. Botan ve Zağros’ta 12 ile 20 kişilik takımlar yan yana gelsin. Gizli olsun. Savaşçı eğitimlere ara verilmesin. Halk ilişkiler Komutanlığı olacak. Bu komutanlık aynı zamanda bölgedeki birliklere de bakacak. Yani bölgedeki birliklerin hazır olması lazım. Öz Savunma deyince insanın aklına ne geliyor. “Adidas ayakkabı ve lahmacun geliyor.” Durum tam bir yozlaşmadır. Tasfiyedir. Yoldan çıkmadır. PKK ile oynamadır. Hiçbir kimse PKK’nın adıyla böyle oynayamaz.” 
Terörist Karayılan ve Kandil’in Erdoğan’dan alınan güvencelerle hayallerini gerçekleşmesi için Köşk seçiminde kime destek verdikleri  açık ve net değil mi?..
Amaa!..
Son alıntıyı tekrar tekrar dikkatle okuyun..
Güvenlik birimleri terör bölgesinde Eylül ayı için kırmızı alarm veriyor..
Arife daha fazla tarif gerekir mi?..

Yazarın Diğer Yazıları