Cimbom kayıp vermek istemiyor

Cimbom kayıp vermek istemiyor
Süper Lig’de son dönemde yaşadığı puan kayıplarıyla zirvedeki rakiplerinden uzaklaşan, Beşiktaş’ın 9, Fenerbahçe’nin de 8 puan gerisinde kalan Galatasaray ilk yarının son maçında, deplasmanda Kayserispor’u yenmek istiyor

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak müsabakayı, hakem Barış Şimşek yönetecek. Kayserispor müsabakası öncesi sakatlığı bulunan oyuncuların fazlalığı teknik heyeti endişelendiriyor. Sarı kırmızılılarda sakat olan Burak, Denayer,  Hamit ve Sneijder kadroya alınmadı.

3 yıldız kadroda yok

Kayserispor’da ise Sow cezası nedeniyle kadroda yok. Sarı-kırmızılı ekipte Chedjou, Hakan, Semih, Sabri, Yasin ve Olcan, sarı kart ceza sınırında. İki takım arasında geçmişte yapılan maçlarda Galatasaray’ın, üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 38 maçta Galatasaray 24, Kayserispor ise sadece 2 galibiyet aldı, 12 maç da berabere sonuçlandı. Galatasaray’ın 79 golüne, Kayserispor 27 golle yanıt verebildi. Taraflar arasında 2013-2014 sezonunda yapılan son lig maçlarını Galatasaray deplasmanda 4-2, Kayserispor da İstanbul’da 1-0 kazandı.