Batman'da sağlık çalışanlarına saldırı girişimi! Kapıya yaslanarak kurtuldular

Batman'da sağlık çalışanlarına saldırı girişimi! Kapıya yaslanarak kurtuldular
Batman'da sıra beklemeden muayene odasına girmek isteyen hasta yakınları, kendilerini uyaran sağlık çalışanlarına saldırdı.

Batman''ın Beşiri ilçesinde Devlet Hastanesi acil servisine sıra numarası almadan girmeye çalışan hasta yakınları ile sağlık personeli arasında gerginlik yaşandı. Güvenlik görevlileri ile hastane personeli, kapattıktan sonra yaslandıkları kapı sayesinde olası şiddet olayından kurtuldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

DHA''nın haberine göre; olay, Beşiri Devlet Hastanesi''nde meydana geldi. İddiaya göre hastanenin acil servisine gelen hasta yakınları sıra beklemeden acil servis odasına girmek istedi.

KORKU DOLU ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Sağlık çalışanlarının uyarıları üzerine tartışma yaşandı. Güvenlik görevlileri hasta yakınlarını dışarı çıkardı. Bu sırada hasta yakınları kapıyı zorlayarak açmaya çalıştı.

Sağlık çalışanları ve güvenlik görevlileri kapıya birlikte yaslanarak içeri girmelerine engel oldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, sağlık çalışanları hasta yakınlarından şikayetçi oldu.

İlgili Haberler