Kara Kartal’da hedef Aquilani

Kara Kartal’da hedef Aquilani
Beşiktaş, İtalya’nın Fiorentina takımı ile sözleşmesi sona eren orta saha oyuncusu Aquilani’nin transferi için masaya oturdu

Veli Kavlak ve Tolgay Arslan’ın sakatlanmasının ardından harekete geçen Siyah-beyazlılar, Napoli’li Gökhan İnler ve Bursasporlu Ozan Tufan’daki pürüzlerin ardından 31 yaşındaki oyuncuya yöneldi. Aquilani’ye İtalya ekiplerinden Sampdoria da teklifte bulundu. Bu transferin birkaç günde netlik kazanması bekleniyor.

Riske girmeyeceğiz

Öte yandan teknik direktör Şenol Güneş, Başkan Fikret Orman ile yaptığı görüşmede Veli Kavlak ve Tolgay Arslan’ın sakatlığı nedeniyle riske giremeyeceklerini ve bu nedenle orta sahaya mutlaka takviye yapmaları gerektiğini söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, “Böylelikle hem önemli bir sorunu gidermiş, hem de kadro derinliği yaratmış oluruz. Lig uzun bir maraton. Ayrıca Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası da var. Gerçekten de önemli transferler yaptık. Emeklerimizin karşılığını mutlaka alacağız. Türkiye’de tüm kupalara talibiz. Avrupa’da da Beşiktaş’a yakışır bir görüntü çizeceğiz” diye konuştu.