Karamollaoğlu: "AKP ne yapacağını şaşırdı"

Karamollaoğlu: "AKP ne yapacağını şaşırdı"
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, belediye başkanlarının istifasına ilişkin, "AK Parti, bundan sonra da ne yapacağını şaşırdı. 'Ben şu yanlışlığı yaptım' demiyor. Gidiyor, gariban belediye başkanlarının tepesine biniyor" dedi.

Partisinin, İzmit Atatürk Kapalı Spor Salonu'ndaki Kocaeli 6. Olağan Kongresi'nde konuşan Temel Karamollaoğlu, Türkiye'nin iyi yönetilmediğini, iktidarın ekonomik ve dış politikada başarısız olduğunu belirtti.

'GARİBAN BELEDİYE BAŞKANLARININ TEPESİNE BİNİYOR'

Karamollaoğlu, AKP'ye yönelik eleştirilerde bulunarak, şunları söyledi:

"AK Parti, bundan sonra da ne yapacağını şaşırdı. Kabahati kendi politikalarının yanlışlığında aramıyor. 'Ben şu yanlışlığı yaptım' demiyor. Gidiyor, gariban belediye başkanlarının tepesine biniyor.

Bu belediye başkanlarını siz seçtiniz. Siz o makama getirdiniz. O belediye başkanlarının birtakım hataları varsa 15 senedir, 25 senedir göremediniz mi? Niye? 'Üst kademenin suçu yok. Aldatılmışız, yanlış yapmışız' diyebilmek için bunu yapıyorlar. Şimdi ne yapacaklar. Belediye başkanları, il başkanları, ilçe başkanları, bakanlar, milletvekilleri darmadağın olacak, savrulacaklar. Yerine yenileri gelecek, 'bak bizi yanıltanlar gitti. Şimdi bu yeni gelenlerle birlikte çalışacağız' diyecekler. Arkadaş o geriye kalanlar var ya onların içinde ne kadar ehil adam varsa bizimle beraber olacak. Hava alacaksınız, hava."

'OLAĞANÜSTÜ HAL, OLAĞAN HALE GELDİ'

Olağanüstü halin olağan hale geldiğinin altını çizen Karamollaoğlu, "Karısı, kocası işlerinden atılıyor. Maaşları kesiliyor. Mal varlıklarına el konuluyor. Kendisi bir iş aradığı zaman işe giremiyor. Hiçbir geliri yok. Çalışamıyor. Bu zulümdür. Bizim kendi arkadaşlarımızdan bu konuda maalesef dürüstlüğüne, Milli Görüş'teki samimiyetine inandığımız insanlar var. Bu insanların bir kısmı hapse girdi. 'Efendim ne olacak kurunun yanında yaşta yanar, birkaç tane de girsin.' Olmaz arkadaş" ifadelerini kullandı

İlgili Haberler