Karamollaoğlu: "1-2 güne netleşecek"

Karamollaoğlu: "1-2 güne netleşecek"
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'le bir araya geldikten sonra CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüşen Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, "Görüşmeler yoğun ama trafik sıkışıklığı yok. 1 -2 güne netleşecek" dedi.

Meral Akşener ile yapılan görüşmenin ardından gazetecilerin, açıklama yapıp yapmayacağına yönelik sorusu üzerine Karamollaoğlu, "Kısa görüşmelerin açıklaması olmaz. Doğru, gerçekten trafik yoğun. Allah yardım etsin. Bunların hepsi zaman içerisinde ortaya çıkacak" dedi.

AKŞENER ÇEKİLMEYECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Akşener, bugün yaptığı açıklamada adaylığını geri almayacağını söylemişti. Akşener, "Bir yıl evvel yola çıkmış ve her gittiği yerde yüz bin imza üzerinden adaylığını ilan etmiş bir kadın olarak, benim bu adaylığımı geri almam mümkün değildir. Ben nasıl başaracağıma inanarak ve her adımında kendini teraziye koyup tartarak yürüyen bir insansam, gerçekten milletimize güvenerek yola çıkmışsam aday olacak her arkadaşın buna riayet etmesinde fayda var. Ben 'adayım' diyorum; seçip seçmemek, oraya gönderip göndermemek elbette de sizin kararınız olacak" demişti. 

KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Karamollaoğlu daha sonra ise CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Kısa süren görüşmenin ardından açıklama yapan Karamollaoğlu, 'Görüşmeler yoğun ama trafik sıkışıklığı yok. 1 -2 güne netleşecek' dedi.

İlgili Haberler