Karamollaoğlu: "Bizi küçümsemeye kalkanların..."

Karamollaoğlu: "Bizi küçümsemeye kalkanların..."
"Önümüzdeki seçimlerde iddialıyız" diyen Saadet lideri Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday göstereceğimizi kesin olarak ifade ettik. Biz TBMM seçimlerinde Allah nasip ederse en güçlü parti olarak çıkacağız" dedi.

Saadet lideri Temel Karamollaoğlu, partisi tarafından Konya’da düzenlenen il başkanları ve müfettişleri toplantısının basına açık bölümünde gündemi değerlendirdi. Hükümeti dış politika ve ekonomi alanında eleştiren Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendi adaylarını çıkaracaklarını yineledi.

Karamollaoğlu, "Önümüzdeki seçimlerde iddialıyız. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday göstereceğimizi kesin olarak ifade ettik. Biz TBMM seçimlerinde Allah nasip ederse en güçlü parti olarak çıkacağız, buna samimi olarak inanıyorum. Bunları başkaları farklı tefsir edebilirler. İfadeleriyle bizi küçümsemeye kalkabilirler ama şundan emin olun, ifadeleriyle bizi küçümsemeye kalkanların dilleri bir şey söylerken dizleri tir tir titriyor. Çünkü bunun gerçek olabileceğini görüyorlar. O zaman iş geliyor bizim omuzlarımıza yükleniyor. Hem ülkemizin hem bir parçası olduğumuz İslam aleminin, Orta Doğu’nun hem de bütün dünyanın huzuru ve barışı için bizim ideallerimize prensiplerimize ihtiyaç var. Bizim dik duruşumuza ihtiyaç var. Heyheylenmekte dış politikada bir yere gidemezsiniz, prensipleriniz dış politikada etkili olur, kararlılığınız etkili olur. Mazlumun yanında olma duygularınız etkili olur. Onun için biz dış politika farklı bir anlayışa sahibiz demiştik. Onun üzerinde bizim sürekli olarak durmamız unutmamamız icap eder. Bugün dünya küçüldü, Türkiye’de küçülen bu dünyanın bir parçası ve istiyoruz ki, en etkili ve en güçlü parçası olsun" dedi.

"BİR NUMARALI PARTİ OLACAĞIZ"

Karamollaoğlu, Saadet Partisi'ne teveccühün her geçen gün arttığını, daha önce kendilerini hasım olarak görüp şimdi parti saflarına katılanlar olduğunu dile getirerek, seçimlere kadar Türkiye’nin 1 numaralı partisi olacaklarını dile getirdi.

Karamollaoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türkiye’nin harcı Milli Görüş'tür. Bizim inancımız, bizim davamız bu. Türkünün de Kürdün de, sosyal demokratını da ülkücüsünü de aynı kazanın içinde kaynatacak birbiriyle kaynaştıracak olan tek görüş Milli Görüş'tür. Bunun için biz fedakarlık yapmaya mecburuz. Gayret göstermeye mecburuz, kollarımızı herkese açmaya mecburuz. Onların da bu davaya katılmasıyla birlikte ümit ediyorum ki, biz seçime kadar Türkiye’nin en güçlü hatta Türkiye’nin 1 numaralı partisi olacağız. Bunu geçmişte de inanarak söylüyorduk ama elimde bir delil yoktu. Şimdi Cenab-ı Allah bunun delillerini de bize bahşetti."

"CUMHURİYET TARİHİNİN EN ÖNEMLİ SEÇİMİ OLACAK"

Saadet lideri Karamollaoğlu, seçimlerin önemine değinerek, Türkiye’yi dünyada en güçlü ülke haline getirecek yeni bir döneme girileceğini söyledi.