Karamollaoğlu-Gül görüşmesi sona erdi

Karamollaoğlu-Gül görüşmesi sona erdi
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül arasındaki görüşme sona erdi. Görüşmede Gül'ün ofisine giren konvoy dikkat çekti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Abdullah Gül ile Maslak'ta çalışma ofisinde görüştü. 

Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışılan Abdullah Gül ile buluşmaya saat 14.05'te geldi. İkilinin görüşmesi 2 saat 15 dakika sürdü. Görüşmeyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Görüşmede 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ofisine giren bir konvoy merak uyandırdı.

Milli Gazete’nin haberine göre, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile Gül arasında 2 saatten fazla süren görüşme sonrasında, eski Cumhurbaşkanı tarafından ofis olarak kullanılan İstanbul Maslak’taki Ayazağra Kasrı’na yeni bir konvoy giriş yaptı. Korumalar makam aracının içerisinde kimin olduğuna dair görüntü alınmasına izin vermedi. 

Salı akşamı, merhum Başbakan ve Milli Görüş hareketinin kurucu lideri Necmettin Erbakan onuruna düzenlenen ödül töreninde bir araya gelen Gül ve Karamollaoğlu, bugün Maslak’taki Cumhurbaşkanlığı ofisinde de bir görüşme gerçekleştirdi. Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile bir araya geldi. Görüşme Abdullah Gül'ün Maslak'taki ofisinde gerçekleşen görüşme 2 saat 20 dakika süren görüşmeyle ilgili bir açıklama yapılmadı

İlgili Haberler