Karamollaoğlu: "İktidar kendi bekası için çalışıyor"

Karamollaoğlu: "İktidar  kendi bekası için çalışıyor"
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, Twitter hesabından referandum süreci ve sonrasını değerlendirdi. Karamollaoğlu, "Bugünkü iktidar Türkiye'nin bekasından çok kendi bekası için çalışıyor. Hukukun üstünlüğünden korkuyor" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Twitter hesabından referandum süreci ve sonrasını değerlendirdi.

"İktidar hukukun üstünlüğünden korkuyor" diyen Karamolloğlu şunları kaydetti: "Çünkü hukuk gerçek manada işlediğinde yaptıkları hataları görüyor. Referandumda özellikle iktidar partisi ülkenin kamplaşmasını kendi bekası için faydalı gördü.

Neredeyse yalvardık yakardık 'yapmayın' diye. Bugün Türkiye'nin teminatı emin olun Saadet Partisi'dir ve şuurlu kadrolarıdır. Referandum sürecinde ülkede barış ve huzurun tesisi için en büyük gayreti bizim teşkilatlarımız gösterdi. Türkiye'nin bugün yüzde 65-70'i şartlar uygun olduğunda Saadet Partisi'nin bu ülkenin bekası için tek çözüm aracı olduğunu görecektir, görüyor da. Saadet Partisi'nin bu süreçte sergilediği tavır, yaklaşım ve üslup Türkiye'ye örnek oldu. Sadece Türkiye'ye değil, yurt dışına da örnek oldu. Biz ülkemizi seviyoruz. Ülkemizin birlik ve beraberliği için elimizden gelen bütün fedakarlığı yapmaya hazırız."

Karamollaoğlu önceki gün yaptığı basın toplantısında da "Hukuk devleti kanunlara uymakla sağlanır. Yoksa kanunların üzerinde yorum yapmak hiçbir kuruma fayda vermez, doğru da olmaz. Bundan dolayı maalesef YSK'nın aceleyle birtakım kararlar vermesine şaşırdık. YSK belgeler üzerinde karar vermeliydi. Arkadan ortaya atılan iddiaları gördüğümüz zaman da dehşete düştük. Bir referandum yapıldı, şu anda bu referandum hukuken geçerli olarak gözüküyor ama kimseyi mutmain etmedi" ifadelerini kullanmıştı.