Karamollaoğlu: Sanatçıları şeker fabrikalarına da bekleriz!

Karamollaoğlu: Sanatçıları şeker fabrikalarına da bekleriz!
Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Hatay'daki sınır karakoluna giden ünlülere çağrıda bulunarak, "Külliye'nin değil, Türkiye'nin sanatçısı olduklarını göstermeleri için şeker fabrikalarına da bekliyoruz" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ünlü simalardan oluşan kafilenin Hatay Oğulpınar Hudut Karakolu'na yaptıkları ziyareti değerlendirdi.

Sanatçıların askerlere yaptığı ziyareti takdir ettiği belirten Karamollaoğlu, aynı hassasiyeti şeker fabrikaları için de beklediklerini söyledi.

Karamollaoğlu'nun paylaşımları şöyle:

Sanatçılarımızın, Sayın Cumhurbaşkanı’nın davetlisi olarak gittikleri Hatay sınır karakolunda sergiledikleri hassasiyet hepimizi mutlu etti. Gösterdikleri duyarlılıktan dolayı onlara teşekkür ediyoruz.

İnşallah bu güzide sanatçılarımız aynı hassasiyeti şeker fabrikaları mağdurları için de gösterirler. İşçilerimizle beraber emek türküleri söylerler.

Sanatçılarımızı; işçimizin, emekçimizin, üreticimizin yanında da görmek istiyor, kendilerini şeker fabrikalarına davet ediyoruz.

Hatay ziyaretleri, askerlerimize nasıl moral olduysa bir şeker fabrikası ziyareti de emekçilerimiz için moral kaynağı olacaktır.

Hem böylece “Külliye’nin değil, Türkiye’nin sanatçısı” olduklarını gösterme imkânını bulmuş olurlar.

Çünkü emin olun şeker fabrikaları meselesi, Türkiye’nin üretim geleceği açısından çok önemlidir.

0304yc001-001.jpg

İlgili Haberler