Karamollaoğlu: "Türkiye'nin bir numaralı meselesi kutuplaşmadır"

Karamollaoğlu: "Türkiye'nin bir numaralı meselesi kutuplaşmadır"
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, video konferansla katıldığı partisinin Konya 6. Olağan Kongresi'nde "Türkiye'nin bir numaralı meselesi kutuplaşmadır" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Konya İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresi'ne video konferans aracılığıyla bağlandı.

Karamollaoğlu, devlet imkanlarını elinde bulunduranların, devlet imkanlarını sonuna kadar kendi partilerinin daha fazla itibar görebilmesi için kullandığını ileri sürerek, bunu doğru bulmadığını söyledi. Demokrasinin eşit şartlarda, siyasilerin yarıştıkları ve millete seslerini duyurdukları bir rejim manasına geldiğini aktaran Karamollaoğlu, şu anda bunu görememekten dolayı üzüntü duyduğunu dile getirdi.

Karamollaoğlu, ülkenin problemlerini, "partizanca davranarak, meselelere çok dar bir açıdan yaklaşarak" çözmenin mümkün olmadığını vurgulayarak, şunları kaydetti: "Türkiye'nin bir numaralı meselesi kutuplaşmadır, kamplaşmadır. Yarın ülkemiz herhangi bir şekilde dışarıdan bir müdahaleye maruz kalırsa o zaman bizim birbirimize ihtiyacımız var. Bundan dolayı da iktidar partisine ve diğer partilere sesleniyorum. Kamplaşmaya sebep olacak tavır ve ifadelerden lütfen herkes vazgeçsin."

İlgili Haberler