Karamollaoğlu'ndan 15 vekil yorumu

Karamollaoğlu'ndan 15 vekil yorumu
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, 15 vekilin CHP'den istifa ederek İYİ Parti'ye geçmesine ilişkin açıklamada bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Merkezi'nde ziyaret etti. İkilinin görüşmede AKP-MHP ittifakının 24 Haziran 2018 seçimlerine ilişkin fikir alışverişinde bulunduğu bildirildi.

Görüşmenin arından kameralar karşısına geçen iki lider, basın açıklamasında bulundu. Ziyaretin verimli geçtiğini bildiren Karamollaoğlu, 15 vekilin İYİ Parti'ye geçmesine ilişkin "Sayın Genel Başkanı ve arkadaşlarını tebrik ediyorum" dedi.

"Bunu herkes de yapamaz bunu da ifade edeyim" değerlendirmesinde bulunan Karamollaoğlu'nun, açıklamaları şöyle:

"Bir panik havasından iktidar seçim kararı aldı. Ben özellikle sayın genel başkan ve arkadaşları tebrik etti. Türkiye bir kazaya uğrayacak, potansiyeli olan bir parti olan İYİ Parti’nin seçime girmeme durumu olacaktı. Yaptıkları jest demokrasiye katkı sağlama babında önemli oldu.

Tabi bunu herkes de yapamaz bunu da ifade edeyim. Onun için ayrıca tebrik ettim. Biz temelde kendi partilerimizin menfaatlerinden çok ülkenin geleceği ile ilgili iş birliğine ihtiyaç olduğunu gördük. Bu konudaki çalışmalarımız bu hafta sonu neticelenecek inşallah."

İlgili Haberler