Kartal’ın tek derdi 10 numara

Kartal’ın tek derdi 10 numara
Feyenoord maçını 2-1 kazanarak rövanş için önemli bir avantaj elde eden Beşiktaş Yönetimi, bir an önce 10 numara transferini bitirmek için düğmeye basma kararı aldı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 11 Ağustos’ta, UEFA’ya gönderilecek yeni listede ‘10 numara’nın da yer alması gerektiğini belirtti. Feyenoord’u elemesi durumunda 11 Ağustos’ta UEFA’ya yeni bir liste sunacak olan siyah-beyazlılar, görüştükleri orta saha oyuncularından B. Ruiz, Belhanda ve Marvin Martin’den birini en geç önümüzdeki haftaya kadar bitirecek. Fransa’ya giden Orman’ın, Martin’in yanı sıra Belhanda için de pazarlık yaptığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların 10 numara mevkii için Martin’e öncelik verdiği, bu transferin olması halinde Belhanda’ya yoğunlaşılacağı belirtildi. Atiba’yı çok beğendiğini ve 10 numara konusunda onun gibi nokta atışı yapmaları gerektiğni söyleyen başkanın, Sochaux-Montbèliardli Martin ve Belhanda’dan olumlu sonuç alamazsa, Fulham’ın kiraya vereceği B. Ruiz’i alarak 10 numara sorununu çözmesi bekleniyor. 


Atiba 2. kaptan
Beşiktaş yönetimi hazırlık maçlarının başarılı ismi Atiba’ya 2. kaptanlık vermeye hazırlanıyor. Bu görevi üstlenen Necip’in sürekli ilk onbirde yer almasının zor olduğunu düşünen siyah beyazlı yönetimin, Atiba’ya 2. kaptanlığı vererek, başarılı futbolcuyu onurlandırmak istiyor.


Gökhan Töre’ye Kerim Frei resti
Beşiktaş, Gökhan Töre’den vazgeçiyor. Töre’nin kulübü Rubin Kazan ile bir türlü ortak bir noktaya gelemeyen siyah beyazlı yönetim geri adım atmayı düşünüyor. Zira Feyenoord ile oynanan maçta Kerim Frei’in üstün bir performans ortaya koyması, siyah beyazlı yönetimin elini güçlendirdi. Töre için Rubin Kazan’a son teklifini yapan siyah beyazlıların, bunun da  kabul görmemesi halinde bu transferden vazgeçeceği belirtildi. Recep Şeker