Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Astrolog Kassandra

Astrolog Kassandra

Kassandra, son durumu açıkladı

Kassandra, son durumu açıkladı

Ünlülerin astroloğu Kassandra, 24 Haziran tarihinde bir hava taşıtının düşeceğini kaleme almıştı. Bu yazıdan sadece 1 gün sonra Rusya''nın Leningrad bölgesinde "Mİ-8 tipi" askeri helikopterin düşmesi sonucu 3 asker hayatını kaybetti.

25 Haziran''da Elazığ''da deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi depremin 5.3 şiddetinde ve 4.6 kilometre derinlikte meydana geldiğini duyurdu. Aynı tarihte Muğla''nın Datça ilçesi açıklarında 4.0 şiddetinde bir deprem gerçekleşti. 

27 Haziran''da Marmaris''te oteller ile yerleşim yerlerine yakın ormanlık alanda çıkan ve ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu kontrol altına alınabilen yangında alevlerin arasında kalan bir orman işçisi hayatını kaybetti. 

Mersin''in Tarsus ilçesinde de 26 Haziran''da çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahalelere rağmen söndürülemedi. Havanın kararmasıyla havadan söndürme çalışmaları ara verilmişti. Günün aydınlanmasıyla birlikte söndürme çalışmalarına helikopterler de katıldı.  

25 Haziran''da Elazığ''da, düğüne gidenleri taşıyan minibüs, kamyona arkadan çarptı. İkiye bölünen minibüsteki 3 kişi yaşamını yitirdi, 12 kişi yaralandı.

26 Haziran''da Kahramanmaraş''ın Andırın ilçesinde yağmurdan korunmak için ağaç altına sığınan Hatice Sarıal (59), yıldırım düşmesi sonucu yaşamını yitirdi. Bir çok ilimizde de Kassandra''nın yazısının ardından bir çok ilde sel baskınlara yaşandı. Ev ve işyerleri sular altında kaldı.

Dün Sivriada açıklarında arızalanan kuru yük gemisi, kurtarma römorkörleri tarafından Ahırkapı’ya çekildi. 

Bu arada bir çok ünlü isim de aramızdan ayrıldı. Bizimkiler dizisinde Cemil karakteri ile akıllara kazınan tiyatro sanatçısı Uğurtan Sayıner dün hayatını kaybetti.

Ünlü sanatçı Ali Demirel de vefat etti. Demirel''in böbrek yetmezliği ve şeker hastalığı bulunuyordu.

Türk medyasının en önemli röportaj ustalarından birisi olarak gösterilen ve bir dönem ses getiren röportajlarıyla bilinen Yüksel Şengül, dün akciğer kanseri nedeniyle 65 yaşında hayatını kaybetti.

Magazin gazeteciliğin eski ve bilinen isimlerinden Recep Çilingir geçirdiği bugün kalp krizi sonucu kaldırıldığı Taksim İlk Yardım Hastanesinde yoğun bakımda hayatını kaybetti.

TEMMUZ AYINA DİKKAT ÇEKTİ

Bir türlü gelmeyen yaz ayının Temmuz ayında geleceğini ve sıcakların bunaltıcı derecelere yükseleceğini belirten Kassandra, "Deniz mevsiminin açılmasıyla bir çok kişiyi suların altına gömülürken gördüm. Üzülsem de çok kişinin hayatını kaybetti.  Yanılmak bin olmak istiyorum. Açılmadan serinleyin, Ayağınız her zaman yere bassın" dedi.

Orman yangınlarının da kabusumuz olmaya devam edeceğini belirten Kassandra, "Çıkan yangınlar sonucu tutuklananlar bile olabilir" yorumunu yaptı. 

 

 

Yazarın Diğer Yazıları