Kavga Ömer Dinçer'e Sıçradı

Kavga Ömer Dinçer'e Sıçradı
Bülent Arınç ile başlayan AKP içindeki kavga yeni isimlerin hedef gösterilmesiyle devam ediyor. AKP'ye yakınlığıyla bilinen Akit, eski milli eğitim bakanı Ömer Dinçer'i hedef aldı.

İNTİHALCİLİKLE SUÇLANDIĞIN GAZETEDE YAZIYORSUN

Eski milli eğitim bakanı Ömer Dinçer'in, Habertürk Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapacak olmasına Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen Akit'ten tepki geldi. Akit haberinde Dinçer'in köşe yazısındaki ifadelerden alıntı yaparak Dinçer hakkındaki intihalcilik iddialarını hatırlattı.

İşte Akit'in Dinçer'i hedef aldığı o ifadeler: 

“Sıkıldım bu işlerden; daha anlamlı şeyler yapacağım” deyip devlet adamlığını zımnen “anlamsız” gören Ömer Dinçer, kendisini 2009 yılında “intihalcilik”le suçlayan Habertürk’te yazmaya başladı. Bunun üzerine Ömer Dinçer, gazetemiz arşiv sayfası üzerinden kendisine yönelttiğimiz ‘’Sorumuz Ömer Bey’e: Ciner Grubu’nda yazmak ne kadar “anlamlı” acaba?’’ sorusuna hala cevap veremedi.

ARINÇ, DİNÇER, SIRA KİMDE

AKP'nin içinde başlayan eleştiri furyasından sonra; Bülent Arınç, Hüseyin Çelik, Abdullah Gül, Ali Babacan gibi isimler havuz grubu gazeteleri tarafından sert sözlerle eleştirilmişti. Ömer Dinçer olayında da görüldüğü gibi bu isimlere yenilerinin eklenmesi çok yakın gözüküyor.