Otobüs bekleyen kadın durakta başına gelen sapık olayını ifşa etti

Otobüs bekleyen kadın durakta başına gelen sapık olayını ifşa etti
İstanbul'da otobüs bekleyen bir kadın cinsel tacize uğradı. Duraktaki kadını gözüne kestiren sapık, yanına yaklaştı. Cinsel organını çıkartan genç, kadına bakarak mastürmasyon yapmaya başladı. Kadında ise telefonla konuşur gibi yaparak sapığı kameraya aldı.

Yer: istanbul. Durdurun bu sapıkları

Kayaşehir 7. Bölge''de akıllara durgunluk veren bir olaya sahne oldu. Siyah kıyafetler giyen bir kişi, otobüs bekleyen kadını gözüne kestirdi. Güpegündüz vakti cinsel organını çıkarten sapık, mastürmasyon yapmaya başladı. 

Başını korkunç bir şey gelmemesi için panik yapmayan kadın, cep telefonuyla karşısında bir kişi varmış gibi yaparak konuşmaya başladı. Kadın sözde diğer telefonun öbür ucundaki kişiye "Alo. Nerdesiniz. Ben şu an bekliyorum ama. Tamam. Ne istiyorsunuz. Ne alayım. İyi tamam hadi görüşürüz. Şu an görünürde kimse yok" diyerek kayıdı sonlandırıyor. 

Sapık ise mastürmasyona devam ederken, konuşur gibi yapan kadının kendisini kayıt altına aldığından habersizdi. Kadın çektiği bu görüntüler sosyal medyada yayıldı. Polislerin sapığı yakalamak için harekete geçtiği ileri sürüldü.

İlgili Haberler