Kayıp adam: Salih Uçan

Kayıp adam: Salih Uçan
Roma’da ilk altı maçta hiç forma giymeyen Salih Uçan, bu kez Empoli’de de aynı tabloyla karşılaştı. Fenerbahçe’den yeni umutlarla İtalyan ekibine giden futbolcu, yine hayal kırıklığı yaşadı.

Salih Uçan yeni takımı Empoli’de bir kez daha hayal kırıklığına uğradı. Mavi-beyazlılara kiralık olarak giden 24 yaşındaki futbolcu, burada forma şansı bulamıyor. 

YİNE YEDEK KULÜBESİNDEYDİ

Empoli’nin dün Milan ile oynadığı maça yedek kulübesinde başlayan Salih, karşılaşmayı başladığı yerde tamamladı. Ağustos ortasında transferi gerçekleşen futbolcu, ligde sezonun ilk maçı olan Cagliari karşısında kadroda değildi. 

SEZON BAŞINDAN BERİ KAYIP

Sonraki Genoa, Chievo, Lazio, Sassuolo ve Milan maçlarında kadroda olan fakat sahaya sürülmeyen Salih Uçan ilk 6 maçta hiç forma şansı bulamadı. İtalya’da daha önce Roma’da kiralık olarak görev yapan oyuncu, benzer bir durumu yaşamıştı. 

ROMA'DA DA İLK 6'DA YOKTU

Roma’ya transfer olduktan sonra sezonun ilk 6 maçında oynatılmayan Salih Uçan, yedinci karşılaşmada Chievo karşısında 2 dakika forma giymişti. O sezon üç maçta daha oynayarak dört maçla sezonu kapadı. Salih iki yıllık Roma döneminde toplamda yalnızca 10 maçta oynadı.