Kaymakamlık ofisinde kısır partisine inceleme

Kaymakamlık ofisinde kısır partisine inceleme
Kırıkkale Yahşihan İlçesi Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Osman Türkyılmaz’ın eşi Necibe Türkyılmaz, kocasının Kaymakamlıktaki makam odasında kısır partisi verdi. O görüntülere ilişkin inceleme başlatıldığı bildirildi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Osman Türkyılmaz'ın eşi Necibe Türkyılmaz makam odasında 11 arkadaşıyla bir araya geldi. 

Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre, pastalı, kurabiyeli, kısır partisi sosyal medyada paylaşıldı. Necibe Türkyılmaz “Güzel sürprizlerinden dolayı arkadaşlarıma çok teşekkür ederim” mesajını yazdı. Etkinliğe katılan Emine Dalan, "Biz teşekkür ederiz, tekrar buluşalım" demeyi ihmal etmedi. Kısır partisi sırasında müdür Türkyılmaz'ın koltuğuna bir çocuğun oturduğu da görülüyor.

İNCELEME BAŞLATILDI

Yahşihan Kaymakamlığı tarafından konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, "Bazı basın yayın organlarında yer alan ‘Makam odasında gün düzenlediler’ haberine ilişkin olarak Kaymakamlığımızın 10 Eylül 2018 tarihli onayı ile inceleme başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.