Kedilere mama verirken canından oldu

Kedilere mama verirken canından oldu
Beylikdüzü'nde Mehmet Teyfik Bastıoğlu adında bir vatandaş kedilere mama verirken, 8 metre derinliğindeki su kuyusuna düştü. İtfaiye ekiplerince kuyudan çıkarılan Bastıoğlu hastanede yaşamını yitirdi.

İstanbul Beylikdüzü'nde meydana gelen bir kaza yürekleri dağladı. Olayda kedilere mama vermek için bahçeye çıkan 69 yaşındaki Mehmet Teyfik Bastıoğlu, 8 metre derinliğindeki su kuyusuna düştü. İtfaiye ekipleri tarafından kuyudan çıkarılan Bastıoğlu hastanede yaşamını yitirdi

Olay, dün saat 17:30 sıralarında, Dereağzı Mahallesi, Yavuz Simge Sokak'taki bir binanın bahçesinde meydana geldi. Olayı gören çevredeki vatandaşların Bastıoğlu’nu kendi çabalarıyla kurtarma girişimi başarısız olunca itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık bir saatlik bir çalışmanın ardından Bastıoğlu’nu su kuyusundan çıkardı.

Gelen ambulansla en yakın hastaneye kaldırılan Bastıoğlu, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Bastıoğlu'nun cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İtfaiye ekipleri tarafından su kuyusunun etrafına önlem amaçlı şerit çekildi.

"KEDİLERİ SÜREKLİ BESLİYORDU"

Olayı öğrendikten sonra yardım etmek için geldiğini söyleyen Mehmet Kurt, "Karşı komşumuzdu. İyi komşulardı. Kedileri sürekli besliyordu. Bizim kedilerimize de mama yardımında bulundu. Eşi yemeğe çağırmış. 'Kedilere mama vereyim de öyle geleyim' demiş. Kuyunun başına gelmiş. Kaplara mama koyarken kuyunun beton kapağı çürümüş, kum gibi dağılmış. Çocuklar haber verdi, 'Teyfik ağabey kuyuya düştü' diye. İp getirdik ama bizim çıkarabileceğimiz konumda değildi. Kuyunun 6-7 metre derinliği var. İtfaiye geldi, hemen hemen bir saate yakın çalıştılar. Biraz kilolu olduğu için çıkarmakta zorlandılar." dedi.

ju.jpg

uylo7u.jpg

hk.jpg