Kemal Gülman'dan aşk ve şiddet iddialarına cevap!

Kemal Gülman'dan aşk ve şiddet iddialarına cevap!
Feryal Gülman ile 8 yıl süren boşanma davası Kasım 2021'de sonuçlanan iş insanı Kemal Gülman, önceki akşam Zorlu PSM’deydi. 90 yaşındaki iş insanı, yılan hikayesine dönen 320 milyon TL değerindeki yalı ve sevgili oldukları konuşulan genç avukat Eda Cideli'ye şiddet uyguladığı iddiası hakkında ilk kez açıklama yaptı. 

İş insanı Kemal Gülman, muhabirlerin "Genç sevgiliniz Eda Cideli''yi şiddet uyguladığınız iddia edildi. Neler söylersiniz?" sorusuna "Hayatım boyunca bırakın kadını bir erkeğe bile el kaldırmadım. O iddia yalan" cevabını verdi.

"KENDİSİ İLE SADECE İŞ İLİŞKİMİZ VAR"

Gülman, kendisinden 58 yaş küçük avukat Eda Cideli ile aşk yaşamadığını ifade etti. İş insanı, "Kendisi bizim avukatımız. Bu yüzden herkes kız arkadaşım zannediyor. Öyle bir durum yok. Çocuk daha 28 yaşında. Kendisi ile sadece iş ilişkimiz var.” ifadelerini kullandı.

"HAYATINDA HİÇ 60 MİLYON TL GÖRMÜŞ MÜ?"

Kemal Gülman, "Eski eşiniz Feryal Gülman ile yalı davasında son durum ne?" sorusuna ise, "Siz sorun bakalım kendisine 60 milyonu hayatında hiç görmüş mü? Davalar uzun sürüyor maalesef. Hakimler hangisine karar versin?” diyerek sitem etti.

İlgili Haberler