Kılıçdaroğlu'ndan AKP ve MHP'yi içeriden fethedecek hamle. Plan ortaya çıktı

Kılıçdaroğlu'ndan AKP ve MHP'yi içeriden fethedecek hamle. Plan ortaya çıktı
Kemal Kılıçdaroğlu'nun önümüzdeki günlerde Ankara'da iki önemli toplantıya katılacağı ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu, Ankara'da AKP ve MHP'den istifa etmiş gruplarla görüşeceği ve Cumhur İttifakı'nın güçlü olduğu bölgeleri ziyaret edeceği belirtildi.

"Sonbaharda seçim olabileceği" iddiasını koruyan ve teşkilatlarına buna hazırlıklı olmaları yönünde talimat veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu''nun önümüzdeki süreçte, partisinin oyunun az olduğu bölgelere yönelik çalışmalara ağırlık vereceği bildirildi. 

Milliyet''ten Mehtap Gökdemir''in haberine göre Kemal Kılıçdaroğlu bu çerçevede AKP ve MHP üyeliğinden istifa etmiş gruplarla ayrı ayrı bir araya gelecek. 
Teşkilatından her an seçim olacakmış gibi çalışmalarını isteyen CHP lideri, başta İstanbul ve Ankara olmak üzere teşkilattan AK Parti ve MHP''nin oy potansiyelinin yüksek olduğu bölgelerde sahada aktif olmalarını istiyor.

ANKARA''DA İKİ ÖNEMLİ TOPLANTI

Edinilen bilgiye göre, Kemal Kılıçdaroğlu da önümüzdeki günlerde Ankara''da iki önemli toplantıya katılacak. AKP''den istifa edip CHP saflarına katılan kişilerin yer aldığı bir grupla buluşacak olan Kılıçdaroğlu, AKP ve MHP''nin güçlü olduğu Pursaklar, Sincan, Altındağ, Mamak''ta vatandaşlarla bir araya gelecek.

Kemal Kılıçdaroğlu''nun Ankara''da ülkücü bir grupla da bir toplantı gerçekleştireceği öğrenildi. "MHP''den kopmuş" kişilerin olduğu ifade edilen grupla gerçekleştirilecek toplantının bir iftar programı olabileceği belirtiliyor. Kemal Kılıçdaroğlu''nun önümüzdeki günlerde kanaat önderleri, sosyal gruplar ve odak gruplarıyla toplantılarının devam edeceği ifade ediliyor.

ORTA ANADOLU MASASI KURULUYOR

Öte yandan CHP, Doğu Masası ve Karadeniz Masası''nın ardından, MHP''nin güçlü olduğu Orta Anadolu illerine yönelik yeni bir masa kurmaya hazırlanıyor. Bir süredir hazırlıkları yapılan Orta Anadolu Masası için Parti Meclisi üyeleri ve milletvekilleri görevlendirilecek. Masada yer alacak CHP''liler düzenli olarak sorumlu oldukları illerde görev yapacak ve rapor hazırlayacak.

İlgili Haberler