Kemer Belediye Başkanı Akşener’e destek verdi

Kemer Belediye Başkanı Akşener’e destek verdi
MHP Genel Merkezi kurultayı yapmamak için türlü yöntemlere başvururken, teşkilatlardan gelen haberler Bahçeli’yi üzecek cinsten. Antalya Kemer Belediye Başkanı, kurultay çağrısı yapıp, partinin başında Akşener’i görmek istediklerini açıkladı.

15 Mayıs’ta yapılacak kurultay için geri sayımın sürdüğü MHP’de sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Birçok il ve ilçe teşkilatının kurultay çağrısında her geçen saat yenileri ekleniyor.

Antalya Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, kurultayın en kısa zamanda toplanması gerektiğini açıkladı. Gül, MHP’deki lider değişimin bir an önce gerçekleşmesini ve desteklerinin Meral Akşener ile olacağını ifade etti.

İşte Gül’ün açıklamalarından önce çıkanlar:

HALK DEĞİŞİM İSTİYOR

Ülkenin içinde bulunduğu durumdan dolayı MHP’deki değişimi kaçınılmaz görüyorum. MHP tabanı ve Türk milleti  MHP’deki muhalefet hareketi ve kongreyi destekliyor artık bu çıkış  ve istek  MHP genel başkanlığı  yarışından çıkarak adeta millet hareketine dönüştü. Ülkücüler değişimi istiyor,  halk değişimi istiyor bunu nerede görüyoruz, meydanlarda görüyoruz.

HANIMEFENDİYİ DESTEKLEYECEĞİZ

MHP’liler artık ülkeyi yönetmek istiyor kötü gidişata dur demek istiyor, ülkücü kadrolarının ülke yönetiminde söz sahibi olmak istediği görülmekte, tabandan gelen değişim isteğini görmemezlikten gelinemez. Biz de tabanın sesine kulak vererek değişim dedik, Hem değişimi hem de Meral Akşener hanımefendiyi destekleme kararı aldık.

15 MAYIS’TA KURULTAY TOPLANMALIDIR

Tabandan gelen çağrıları kulak ardı edip sadece etrafınızdaki birkaç kişi ile siyasetinize yön vermeye kalkarsanız sonuç hüsran olur. İlerleyen dönemlerde yapılacak seçimlerde yeniden hüsran yaşamamak için 15 Mayıs tarihi beklenmeden kongre toplanmalı ve ülkücü irade gereğini yapmalıdır.