Evren’le dans Ensar’la raks eden tartışmalı isim terfi etti

Evren’le dans Ensar’la raks eden tartışmalı isim terfi etti
Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun’un görevden alındıktan sonra yerine atanan isim Züleyha Aldoğan dikkat çekti. Aldoğan, AKP ve çocuk istismarıyla anılan Ensar Vakfı’na olan yakınlığıyla biliniyor.

FETÖ ile ilişkilendirilen Kutlu Doğum Haftası Organizasyonlarını yapan, Ensar Vakfı’na yakınlığıyla bilinen Züleyha Aldoğan, İl Milli Eğitim müdürü yapıldı.

Odatv’den Murat Sökdü’nün haberine göre, Marmaris İlçe Milli Müdürü Züleyha Aldoğan, resmi özel okul ve kurum müdürlüklerine resmi yazı göndererek, “yılbaşı hediyeleşmesi, çam süslemesi, Noel Baba figürü gibi milli ve manevi değerlerden uzak etkinliklerin” yapılmaması için okul müdürlüklerini uyarmasıyla gündeme gelmişti. Okullarda dikkat çeken Züleyha Aldoğan, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanmasıyla terfi etmiş oldu.

Görevden alınan Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun’un yerine atanan Züleyha Aldoğan, AKP ve adı çocuk istismarıyla anılan Ensar Vakfı’na olan yakınlığıyla biliniyor.

Aldoğan’ın 12 Eylül Darbesinin lideri Kenan Evren ile vals yapan görüntüsü çok tartışılmıştı.

Marmaris''te Ensar Vakfı''nın mütevelli heyetinde yer alan Züleyha Aldoğan’ın vakfın faaliyetlerini de öve öve bitiremediği açıklamaları medyada da yer alıyor. Aldoğan ayrıca Kutlu Doğum Haftası ve ilahi dinletileri organizasyonlarını yapan organize ekibi içinde de yer alıyor.

Züleyha Aldoğan daha önce yaptığı açıklamalarda da "gözünü kırpmadan ölüme gidecek gençler yetiştirmek istiyoruz" demişti.

İlgili Haberler