Kendilerini Akşener'in evine zincirlediler

Kendilerini Akşener'in evine zincirlediler
İYİ Parti Avcılar İlçe Başkanı Namık Şeker ve Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Vural, kendilerini Meral Akşener'in evine zincirledi. İki başkan da İYİ Parti lideri 'devam' kararı vermeden buradan ayrılmayacaklarını açıkladı.

Dün gece Akşener'in evinin önünde toplanan binlerce kişinin ardından bugün de İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz, İl Başkan yardımcısı Oğuzhan Asar, Diyarbakır İl Başkanı Vecdin Ensarioğlu ile Artvin, Malatya, Elazığ, Diyarbakır, Kütahya, Erzincan'ın da arasında olduğu çok sayıda il başkanı Akşener'in evi önünde bir araya gelerek Akşener'e destek verdi.

İYİ Parti'nin 'İYİ'ler hareketi olduğunu anlatan İl başkanları, "Bu hareket Meral Akşener'le başladı ve öyle gidecek" dediler.

Öte yandan İYİ Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Vural ile İYİ Parti Avcılar İlçe Başkanı Namık Şeker de kendilerini Akşener'in evinin penceresine zincirleyerek "Akşener buraya gelip davaya devam demedikçe biz kendimiz buradan ayrılmayacağız" dediler.

img_0004-001.jpg

Vural, yaptığı açıklamada, İYİ Partinin bir iyiler hareketi olduğunu belirterek, "Bu hareketi başlatan Meral Hanım bir annedir. Bütün anneler iyidir. Bu yüzden Meral Hanım gelip zincirimizi açmazsa burada günlerce kalacağız. Meral Hanım olmazsa biz de olmayız. Binlerce kişi bizim gibi düşünüyor. Akşener olmazsa bu hareket biter" dediler.

dqw.jpg