Kesik çocuk başı dehşetinin ayrıntıları kan dondurdu!

Kesik çocuk başı dehşetinin ayrıntıları kan dondurdu!
Rusya'nın başkenti Moskova'da dün meydana gelen bir metronun girişinde elinde kesik çocuk başıyla dolaşan kadın, ülkeyi ayağa kaldırdı. Vahşetin ayrıntıları ise kan dondurdu...

Rusya'nın başkenti Moskova'da bir kız çocuğu, bakıcısı tarafından başı kesilerek öldürüldü.

Kız çocuğunun kafasını kestikten sonra "ben teröristim" diye bağırıp Moskova caddelerinde yürüyen 39 yaşındaki kadın, polisler tarafından gözaltına alındı.

ELİMDE BOMBA VAR DİYE BAĞIRDI

Kadın Oktyabrskoe Metro İstasyonu'nda çocuğun kafasını elinde tutup elimde bomba var diye bağırınca olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Olay yerine gelen polis yakınlarda yanan bir binanın içinde kafası kesilen küçük çocuğun cesedini buldu.

Yetkililer yakalanan kadının kız çocuğunun bakıcısı olduğunu ve küçük kızı öldürmeden önce anne ve babasının evden ayrılmasını beklediğini söyledi. Polisin kendisine çocuğunun öldüğü bildirdiği an yere düşüp bayılan anne hastanede tedavi altında tutuluyor.

"PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYORDU"

Özbekistan asıllı olan kadının psikolojik tedavi gördüğü belirtildi. Gözaltına alınan kadının polisteki ifadesinde çocuğu kocasının sadakatsizliğinden dolayı öldürdüğünü söylediği iddia edildi.

Görgü tanıkların, kadının "kendimi patlatacam" diye bağırdığı iddia etmelerine rağmen polis kadının üzerinde patlayıcı olmadığını söyledi. Daha sonra metro istasyonunda araba yapan polis her hangi bir şey bulmadı.

moskova-kesik-bas3jpg.jpg

"ÖLDÜRTÜKTEN SONRA DAİREYİ ATEŞE VERDİ"

Rusya İçişleri başkanlığı kadının yakalanmadan önce dört yaşındaki çocuğun kafasını elinde sağa sola salladığını doğruladı.

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Yulia Ivanova, kadının çocuğu öldürmeden önce anne ve babasının büyük çocukları ile beraber dışarı çıkmalarını beklediğini, çocuğunu öldürdükten sonra oturdukları daireyi ateşe verip olay yerinden uzaklaştığını söyledi. Dadısı tarafından kafası kesilen dört yaşındaki kız çocuğunun yürüyemediği ve öğrenme zorlukları yaşadığı belirtildi.

Konuyla ilgili bilgi veren güvenlik kaynakları olayın bir terör saldırısı olmadığını belirtti.