Kevin geldi, Melo ve Telles gitti

Kevin geldi, Melo ve Telles gitti
Transferin son gününde bombayı patlatan Galatasaray, B.Dortmund’un sağ kanadında görev alan Kevin Grosskreutz’u renklerine bağladı

Aslan, Melo’yu bonservisiyle, Telles’i, kiralık olarak Inter’e verdi. 2009 yılından bu yana Dortmund forması giyen Alman oyuncu, kariyerinde 1 kez Dünya Kupası şampiyonluğunun yanı sıra 2 Bundesliga şampiyonluğu yaşadı. 27 yaşındaki oyuncu  Dortmund forması altında 2010-2011 ve 2011-2012 yılları arasında Bundesliga şampiyonluğuna ulaştı. Alman futbolcu 2014’te Almanya Milli Takımı ile Dünya Kupası’nı kazandı.

5.2 milyon euro!

Ve Felipe Melo’nun yılan hikayesine dönen transferi de nihayet sonuçlandı. Galatasaray ile Inter kulüpleri, Brezilyalı futbolcunun transferi konusunda anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılı kulüp, Melo’nun satışı karşılığında 3.7 milyon Euro garanti ücret alacak. Çeşitli bonusların da eklendiği anlaşma kapsamında Cimbom’un kasasına 5.2 milyon Euro’dan fazla bir rakam girebileceği belirtildi. Galatasaray, Brezilyalı sol beki Alex Telles’i de 1.5 milyon euroya Inter’e kiraladı. İtalyan kulübü 8.5 milyon euroluk satın alma opsiyonuna da sahip oldu.