Kılıçdaroğlu: Ayağa kalkıp hep birlikte bu seçimi alacağız

Kılıçdaroğlu: Ayağa kalkıp hep birlikte bu seçimi alacağız
Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu hep birlikte seçimi alacaklarını belirterek "Sakın ola ki bir ümitsizliğe kapılmayın. Olan bitene dair net tespitlerimi size anlatacağım” dedi.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yeni açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, yaptığı çağrıda dünden bu yana aralıksız çalıştıklarını belirterek “Sakın ola ki bir ümitsizliğe kapılmayın” ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu “Olan bitene dair net tespitlerimi size anlatacağım” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"Sevgili Halkım, dünden bu yana aralıksız çalışıyoruz. Sakın ola ki bir ümitsizliğe kapılmayın. Ben dik duracağım. Olan bitene dair net tespitlerimi size anlatacağım. Sonrasında da ayağa kalkıp hep birlikte bu seçimi alacağız. Her şeyin sonunda, sadece milletimizin dediği olacak."

ekran-goruntusu-2023-05-15-155752.png

YSK SEÇİMİN İKİNCİ TURA KALDIĞINI AÇIKLADI

Öte yandan YSK seçimin ikinci tura kaldığını açıkladı. YSK Başkanı Yener Erdoğan ve Kılıçdaroğlu’nun oy oranlarını açıklayarak seçimin ikinci tura kaldığını söyledi. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu 28 Mayıs’ta yapılacak. Seçimde en yüksek iki oyu alan Erdoğan ve Kılıçdaroğlu yarışacak.

İlgili Haberler