Kılıçdaroğlu: Çocuğuna nasıl hesap verecek?

Kılıçdaroğlu: Çocuğuna nasıl hesap verecek?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, istifası istenen başkanlarla ilgili olarak, "Siz hak dahi aramadan istifa edeceksiniz diyorsunuz. Çocuğuna nasıl hesap verecek? Bu kadar ağır yaptırımlarla kalmaları doğru değildir" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, istifası istenen başkanlarla ilgili olarak, "Siz hak dahi aramadan istifa edeceksiniz diyorsunuz. Çocuğuna nasıl hesap verecek? Seçimle gelen birinin bu kadar ağır yaptırımla kalması doğru değildir" dedi.

''DEMOKRASİNİN DİBİNE KİBRİT ÇAKIYORSUNUZ'' 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın'da muhtarlara seslendi. 

İstifası istenen belediye başkanlarıyla ilgili konuşan Kılıçdaroğlu, "Birbirimize selam veremez hale geldik? Her şeyi ben biliyorum derseniz o ülkede demokrasinin dibine kibriti çakmış olursunuz. Hükümet, vali, beni haksız yere görevden aldı, giderim hakkımı ararım. Bu adalet arayışını gösterir.'' dedi.

''ÇOCUĞUNA NASIL HESAP VERECEK''

Sözlerine devam eden CHP Genel Başkanı, ''Haksız muameleyle karşı karşıya kaldım diyor. Siz hak dahi aramadan istifa edeceksiniz diyorsunuz. Çoluk çocuğu yok mu, demeyecek mi niye istifa ettin? Çocuğuna nasıl hesap verecek? Seçimle gelen birinin bu kadar ağır yaptırımla kalması doğru değildir. Aday göstermezseniz seçime girmez mesele biter, öbür türlü yanlıştır." ifadelerini kullandı.