Kılıçdaroğlu oyunu Ankara’da kullandı

Kılıçdaroğlu oyunu Ankara’da kullandı
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu oyunu Ankara’da kullandı. Sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu belli bölgelerden şikayetler geldiğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oyunu Ankara Çukurambar’da bulunan Arjantin İlkokulu’nda kullandı.

 Oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan Kılıçdaroğlu, devlet memurlarını uyararak “Devlet memuru olduğunuzu unutmayınız. Bir siyasi partinin memuru değilsiniz, devletin bekası, adalet için çalışmak zorundasınız” dedi.

Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

 “Eşim ve oğlumla oylarımızı kullandık. Genel merkezde arkadaşlarımız çalışıyor. Milletvekillerini görevlendirdik. Türkiye genelinde sorunla karşılaşmadık. Belli bölgelerden ciddi şikayetler geliyor. Milletvekili arkadaşlarımız sorunu çözmek için ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar. Belki bugün öğleden sonra parti sözcümüz basına ayrıntılı açıklama yapacak. Kamu görevlilerine açık net çağrıda bulunuyorum. Devlet memuru olduğunuzu unutmayınız. Bir siyasi partinin memuru değilsiniz, devletin bekası, adalet için çalışmak zorundasınız. Birilerinin baskısı altında çalışmayın. Onlara devlet memurları olduğunu hatırlatmak benim görevimdir. Seçimin üzerine gölge düşmemesi gerekir. Her gölge demokrasiye bir darbedir. Lütfen herkes görevini yapsın. Hiç kimsenin başka iş yapmasını istemiyoruz.”