Kılıçdaroğlu'ndan saldırı açıklaması

Kılıçdaroğlu'ndan saldırı açıklaması
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu adına, partinin resmi sitesinden açıklama yapıldı. Kılıçdaroğlu, “Allah’ın verdiği bir can var, o da bu memleket, ülke, millet için feda olsun” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik suikast girişimi sonrasında partinin resmi sitesinden önemli bir açıklama geldi. Kılıçdaroğlu, programlarında herhangi bir değişiklik olmadığını açıklarken, şu mesajları paylaştı.

“ALLAH’IN VERDİĞİ BİR CAN VAR…”

Farklı siyasi görüşlerimiz olabilir ama teröre karşı ortak mücadele etmek hepimizin görevidir. O nedenle ben programıma aynen devam edeceğim. Bizim bu tür olaylar karşısında geri adım atmamız zaten söz konusu olamaz. Olayların üzerine gideceğiz. Bu ülke terörden temizleninceye kadar hep birlikte mücadele etme kararlılığındayız"

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, "Allah’ın verdiği bir can var, o da bu memleket, ülke, millet için feda olsun. Farklı siyasi görüşlerimiz olabilir ama teröre karşı ortak mücadele etmek hepimizin görevidir. O nedenle ben programıma aynen devam edeceğim." dedi.

TERÖRE PABUÇ BIRAKMAYACAĞIZ

"Terör saldırı gerçekleşti" diye programlarını yarıda kesmenin doğru olmayacağını düşündüklerini ve rutin programlarını sürdüreceklerini ifade eden Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Teröre pabuç bırakmamak lazım. Allah’ın verdiği bir can var, o da bu memleket, ülke, millet için feda olsun. Biz, orada çatışmanın ortasında kaldık ama bir üzücü haber aldık, ’Bir şehidimizin olduğu’ söyleniyor. Bu gerçekten beni çok üzdü. Bu ülke, güzel bir ülke, hele Şavşat çok güzel bir yer. Böyle bir bölgede, Türkiye’de terörün olmasını asla istemiyoruz ve kabul etmiyoruz. Dolayısıyla teröre karşı hepimizin ortak mücadele etmesi lazım, sen, ben ayrımı yapmadan. Farklı siyasi görüşlerimiz olabilir ama teröre karşı ortak mücadele etmek hepimizin görevidir. Bizi yıldıramaz, yıldırmamalıdır. O nedenle de ben programıma aynen devam edeceğim. Bizim bu tür olaylar karşısında geri adım atmamız zaten söz konusu olamaz. Olayların üzerine gideceğiz. Bu ülke terörden temizleninceye kadar hep birlikte mücadele etme kararlılığındayız."