Kılıçdaroğlu’ndan vekillere gözdağı!

Kılıçdaroğlu’ndan vekillere gözdağı!
CHP Genel Başkanı, kurultay öncesinde parti çalışmaları ve disiplini konusunda milletvekillerini uyardı: Meclis çalışmalarına katılmayanların gözünün yaşına bakmam, kapının önüne koyarım

Kılıçdaroğlu’ndan vekillere gözdağı!

CHP lideri, “Meclis çalışmalarına katılmayanların gözünün yaşına bakmam, kapının önüne koyarım” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurultay öncesinde parti çalışmaları ve disiplini konusunda sesini yükseltiyor. Genel kurula ve komisyon toplantılarına düzenli katılma konusunda milletvekillerini sert bir dille uyaran Kemal Kılıçdaroğlu, “Meclis çalışmalarına katılmayanların gözünün yaşına bakmam, kapının önüne koyarım” dedi. CHP’nin basına kapalı yapılan son grup toplantısı birçok ilke sahne oldu. Sert bir konuşma yaparak sık sık milletvekillerine uyarılarda bulunan Kılıçdaroğlu, Meclis çalışmalarına katılmayan milletvekillerine gözdağı verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu, konuşmasında sözü ocak ayında yapılacak olan kurultaya getirdi. Genel başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana teşkilatların yapısına yeterli zaman ayıramadığını anlatan Kılıçdaroğlu, “Bundan sonra önümüzde yakın bir seçim yok. Dolayısıyla teşkilatların çalışmalarını daha çok izleyeceğim ve yepyeni bir teşkilatlanma kuracağım” diye konuştu.

Dışarıdan denetim

Öte yandan Kılıçdaroğlu, toplantıda CHP’nin yaşadığı mali krizi de anlattı. Genel merkez harcamalarını bağımsız bir kuruluşa denetlettirdiğini belirten Kemal Kılıçdaroğlu şunları söylediği belirtildi: “Bundan sonra gerekirse taşra teşkilatlarının harcamalarını da dışarıdan bağımsız bir kuruluşa denetlettireceğim. İç denetim faydalı olmuyor.”