Kılıçdaroğlu'ndan yeni bir Adil Öksüz iddiası

Kılıçdaroğlu'ndan yeni bir Adil Öksüz iddiası
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ’nün "hava kuvvetleri imamı" olduğu belirtilen Adil Öksüz hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu.

CNN Türk’te Taha Akyol’un sorularını yanıtlayan Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz’da gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından darbenin merkezi Akıncı Üstü’nde gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılan Adil Öksüz’ün durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Öksüz’ün gözaltına alındığı sırada üzerinden GPS  cihazı bulunduğu iddiaları ile ilgili olarak  “Birileri bunu koruyor birisi korumasa böyle bir şey olmaz zaten o cihaz nedir?” diyen Kılıçdaroğlu, “Öksüz’ün bir örgüt tarafından korunduğu” söyledi.

“Öksüz’ün konuşmaması için öldürülme ihtimali bulunduğunu” söyleyen Kılıçdaroğlu, “ Bir duyum, ayrıntı vermek istemem. Yakalanıyor, içeridekilere ters kelepçe takılıyor, ona takılmıyor. Üç tutanak var, GPS aleti var. Biri korumasa böyle olmaz. Arkasında güçlü bir örgüt var, yerli yabancı fark etmez. En büyük endişem de öldürülme ihtimali var. Darbe planlayıcısı konumunda bu kişi. Aletle ilgili bilgiler var ama açıklama şansı yok, veri yok çünkü. Bu aletleri kim getiriyor Türkiye’ye buna bakmak lazım.” dedi.