Kırklareli MHP Akşener'i İstiyor

Kırklareli MHP Akşener'i İstiyor
Milliyetçi camianın partideki değişim talebi dalga dalga büyüyor. Kırklareli MHP İl Başkanı Kürşad Yamaner, Meral Akşener’i genel başkan olarak görmek istediklerini açıkladı.

1 Kasım seçimlerinde alınan başarısız sonuçlardan sonra MHP’de başlayan değişim talebi artarak devam ediyor. 547 delegelik olağanüstü kurultay talebinin MHP tarihinde bir ilk olduğu vurgulanırken, değişimin kaçınılmaz olduğu vurgulanıyor.

MHP Kırklareli İl Başkanı Kürşad Yamaner yaptığı açıklamada değişimin Trakya’dan başlayacağını belirtirken, Meral Akşener’i MHP Genel Başkanı olarak görmek istediklerini açıkladı. 

TÜM TEŞKİLAT “AKŞENER” DİYOR

MHP İl Başkanı Yamaner, 1 Kasım seçim sonuçlarının MHP’ye yakışmadığını vurgularken, artık kan değişiminin gerekli olduğunu, tüm engellemelere rağmen bu sürecin gerçekleşeceğini söyledi.  Yamaner "Biz de Kırklareli olarak ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, il genel meclisi üyelerimiz, belediye meclisi üyelerimiz ile yaptığımız toplantı neticesinde ortak bir karar ile MHP'de olağanüstü kurultay yapılması gerektiği kararına vardık" ifadelerini kullandı. 

meral-aksener-kirklarelide-secim-burosu-acilisina-katildi-iha-20140222aw014990-1-t.jpg

Teşkilat olarak ve delegelerle birlikte noter onaylı imzaları Meral Akşener’e teslim ettiklerini belirten Yamaner sözlerin şöyle sürdürdü:  “Teşkilat olarak Meral Akşener diyoruz. Siyaset insanla yapılır. Şehrimizde kimleri ziyaret etsek hemen hemen %99'undan aynı isim geldiği için Meral Akşener dedik. Kongre sürecinin Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in dediği gibi Ülkücü Ülkücünün öz kardeşidir düsturundan yola çıkarak davamıza teşkilatımıza zarar vermeden hakkıyla, hukukuyla tamamlanmasını diliyorum.”