Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in bebeğinin adı sonunda belli oldu

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in bebeğinin adı sonunda belli oldu
Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer oğullarını kucaklarına almak için geri sayıma başladı. Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in bebeğinin adı da belli oldu. Ünlü çift, oğullarına "Kurt" adını verecek. Tatlıtuğ'un bir dönem rol aldığı Kurt Seyit ve Şura dizisinden esinlendiği konuşuluyor.

2016 yılında nikah masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çifti ilk kez anne-baba olacak olmanın sevincini yaşıyor. 8 aylık hamile olan Başak Dizer ile Kıvanç Tatlıtuğ''un bebeklerine verecekleri isim de ortaya çıktı.

 

KIVANÇ TATLITUĞ İLE BAŞAK DİZER OĞULLARINA "KURT" ADINI VERECEK 

Bu ay sonunda Maslak''ta özel bir hastanede doğum yapacak olan Başak Dizer ve Tatlıtuğ''un bebeklerine de "Kurt" ismini verecekleri ortaya çıktı. Tatlıtuğ''un 2014 yılında Farah Zeynep Abdullah ile başrollerini paylaştığı Kurt Seyit ve Şura dizisinden esinlenerek oğluna bu ismi vereceği iddia edildi.

BÜYÜYEN KARNINI GÖSTERDİ

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Başak Dizer, geçtiğimiz günlerdedostları Damla Yılmaz ve Zeynep Ünver''in karnını tuttuğu fotoğrafı paylaşarak "Bebeğim. Elleri hep üstümde, 8 yıldır bizim kızlar" notunu düşmüştü.

 

İlgili Haberler