Kjaer'den Fenerbahçe'ye müjde!

Kjaer'den Fenerbahçe'ye müjde!
Fenerbahçe'nin Danimarkalı stoperi Simon Kjaer'in sakatlığının ciddi olmadığı ve Galatasaray derbisinde forma giyebileceği öğrenildi.

Danimarka'nın Çek Cumhuriyetiyle oynadığı hazırlık maçında sakatlanan ve 78. dakikada oyundan çıkan Simon Kjaer'in durumunun ciddi olmadığı ve Galatasaray derbisinde oynayabileceği öğrenildi. 

Kjaer'in sakatlık haberinin duyulması kulüpte büyük panik yaratırken, Danimarkalı oyuncunun gece 2'de telefonla arandığı ve "Ciddi bir durumum söz konusu değil. Derbide oynayabilirim" dediği öğrenildi. 

TOPLA VE LENS'TEN SONRA...

Hatırlanacağı üzere Akhisar deplasmanında sarı kart gören Mehmet Topal, Galatasaray maçı için cezalı duruma düşmüştü. Bu sezonun şu ana kadar takım için açık ara yıldızı konumundaki Jeremain Lens ise uzun süre sonra çağrıldığı Hollanda Milli Takımı'nda şanssızlık yaşamış ve Belçika'yla oynanan hazırlık maçında depara kalktığı esnada arka adalesinden sakatlanarajk oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Lens'in en az 2 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtilmişti. 

Tüm bu gelişmelerin ardından Simon Kjaer'in de milli maçta sakatlanması Fenerbahçe camiasını korkuttu ancak yapılan kontroller yüreklere su serpti. Kjaer'in her zaman olduğu gibi Galatasaray maçına da ilk 11'de başlaması bekleniyor.