Kocaelispor taraftarları tesis bastı futbolculara öfke kustu! Tam 300 kişi haykırdı

Kocaelispor taraftarları tesis bastı futbolculara öfke kustu! Tam 300 kişi haykırdı
Spor Toto 1. Lig’in 31. haftasında Bursaspor deplasmanından 2-1 mağlup ayrılan Kocaelispor'da, taraftarlar takımlarını protesto etti.

Kocaeli''nin Körfez ilçesinde bir grup Kocaelispor taraftarı, takımın Bursaspor karşısında aldığı mağlubiyetin ardından tesislerin önüne gelerek takım aleyhinde sloganlar attı.

Körfez Brunga Tesisleri’nin önünde toplanan taraftarlar, takım otobüsünün gelmesi ile yönetimi istifaya çağırırken, futbolculara da tepkilerini dile getirdi. Polis ekipleri ise geniş güvenlik önlemleri aldı.

"YAZIK GÜNAH BU TARAFTARA"

Tesis önünde toplanan taraftarlardan Hodri Meydan Taraftar Grubu Başkanı Haluk Bozo “Gerçekten biz de çok üzülüyoruz. Taraftarlar zorluklarla, mücadelelerle maçlara gidiyor ama takıma verdiği emeğin karşılığını alamıyor ama futbolcu kardeşlerimize bakıyoruz her şeyleri var. Arabaları son model, ceplerinde para. Bu şartlarda bunları göz önüne getirmelerini bekliyoruz. Aldığınız paraların, formanın hakkını verin. İnsanlar gecenin bu saatinde buraya gelerek tepki veriyor. Yazık günahtır bu taraftara” dedi.

33 PUANI VAR

TFF 1. Lig’de 17. sırada yer alan ve küme düşme hattında bulunan Kocaelispor, 33 puana sahip. İzmit ekibi ligde oynadığı son 10 maçtan sadece 2 galibiyet çıkartabildi.