Kolombiya'dan 400 milyonluk bilet alan talihlinin ünlü birine benzediği ortaya çıktı. Sosyal medya her olayı dedektif gibi takip ediyor

Kolombiya'dan 400 milyonluk bilet alan talihlinin ünlü birine benzediği ortaya çıktı. Sosyal medya her olayı dedektif gibi takip ediyor
Milli Piyango yılbaşı çekilişi dün gece sahibini bulurken, kazanan talihli hakkında peş peşe iddialar ortaya atıldı. Bilet Kolombiya’dan mı alındı?

Büyük ikramiyeyi kazanan numaralar 3-5-5-0-0-5-4 olduğu açıklandı. Büyük ikramiye haricinde amorti numaraları ve teselli ikramiyesi alan numaralar da açıklandı.

400 milyon liralık büyük ikramiyeyi kazan talihli dün akşam Milli Piyango’nun özel yılbaşı çekişiyle belli olurken, ikramiyenin Kolombiya’dan online bilet alan bir kişiye çıkması akıllarda soru işareti bıraktı.

Sosyal medyada "suleymandagchp" adlı kullanıcı konuyla ilgili okuyana kahkaha attıracak bir paylaşım yaptı.

Paylaşıma "bekirgural" adlı kullanıcı da yorum yaptı ve "Zaten ya Yıldırım'a çıkacaktı ya da Demirören'e" dedi. Bu paylaşıma da çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

kjfgdhkj.png

a7ed4693-86a5-4e62-b83f-4fed1b862399.jpg

Büyük ikramiyeyi kazan kişinin Kolombiyalı olup olmadığı henüz tespit edilemezken, sosyal medyada bazı vatandaşlar, bu gizemli kişiyi, mizahi bir dille Milli Piyango’nun sahibi Yıldırım Demirören’e benzetti.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, Kolombiyalı gizemli kişiyi Demirören’e benzetmesi, akıllara Milli Piyango şirketinin sahibinin bu parayı kendisine aldığı yönünde soru işaretlerine sebep oldu.

İşte o paylaşımlar:

hk-001.jpg

1-002.jpg

2-002.jpg

3-001.jpg

4.jpg

5-001.jpg

6.jpg

İlgili Haberler