'Konuyu kapatmayacağım' diyen Şentop AK Trolu affetti

'Konuyu kapatmayacağım' diyen Şentop AK Trolu affetti
TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un Twitter'dan cevap vererek "Terbiyesizlik yapma" dediği Cumhur Frankfurt sosyal medyadan bir açıklama yaparak özür dilediğini ve Şentop'un affettiğini duyurdu.

 Cumhur Frankfurt isimli AK Trol sosyal medyadan bir açıklama yaparak, "Az önce Meclis Başkanımız Mustafa Şentop''u arayarak kendilerine Cumhur Frankfurt''a has üslup konusunda haddimi aştığımı ve hiçbir taraf ile bağlantılı olmadığımı ifade ettim. Sağolsunlar, büyüklük ve anlayış gösterdiler. Sadece tenhada özür dilemeyeyim istedim" dedi.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, AKP yanlısı paylaşımlarla Twitter''da 300 bin kişiden fazla takipçiye sahip olan Cumhur Franfurt isimli kullanıcının kendisini etiketleyerek yaptığı, "Arkadaşa tütün ve temiz don lazımmış."  paylaşımına cevap vererek, "Terbiyesizlik yapma" demişti.

Şentop sonrasında bir açıklama daha yaparak, "Trollerle muhatap olmadım bugüne kadar. İlk defa bozuyorum prensibimi. Ama suret-i haktan görünüp iç operasyon çekenlere gereken cevabı vermek icab ediyor bazen." ifadelerini kullanmıştı.

"KONUYU KAPATMAYACAĞIM" DEMİŞTİ

Konuya ilişkin Şentop açıklamada bulunmuş "Konuyu kapatmayacağım" demişti.

 Şentop açıklamasında, “Akşam bir sosyal medya saldırısıyla karşılaşınca arayanlar oldu. Bu konuyu kapatmam. Siyaset yapılacaksa bizim siyaset geleneğimizin ahlâkına uygun olarak yapılmalı” ifadelerini kullanmıştı.

Şentop devamında, “Aynı siyasi görüşten gibi davranarak, bazı yerlere cevap yetiştirerek güç elde ettiğini düşünenler bunu şahsi çıkarları için kullanıyorlar. Kimsenin buna müsaade etmemesi lazım” diye konuşmuştu.

İlgili Haberler