Konya'da yangın paniği

Konya'da yangın paniği
Konya Ereğli’de çıkan yangında bir işyeri deposu kullanılamaz hale geldi. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Buğra KOÇAK-KONYA/YENİÇAĞ

Yangın, saat 16.00 sıralarında Barbaros Mahallesi Muharrem yıldırım Caddesi 45 numarada Hasan Delice’ye ait olan tek katlı iş yeri deposunda çıktı.

Ön tarafında bulunan iş yerinin soba bacasından kaynaklandığı belirtilen yangında, depo içerisinde bulunan malzemeler alev aldığı iddia edildi. Alevler kısa sürede depoyu ve yan daireyi kaplarken, iş yeri sahibi ve çevredeki vatandaşlar olaya ilk müdahaleyi yaptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürmeyi başardı. Yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, yangının çıkış noktası olan depo alanı kullanılamaz hale geldi.

Yangın alanına gelen Ereğli bakkallar odası başkanı Cumhur YAMAN yangında hasar gören iş yeri sahipleriyle görüştü. Yangınla ilgili itfaiye ekipleri tarafından bilgi alan Yaman hasar gören işyerlerini inceledi.

İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları sırasında yangının çıkış noktasında benzin kokusunun olması olası bir kundaklanmayı düşündürdü. Polis ekiplerinin yangınla ilgili soruşturması devam ediyor.