Guilherme'den Aykut Kocaman itirafı. ''O olmasa olmazdım''

Guilherme'den Aykut Kocaman itirafı. ''O olmasa olmazdım''
Bu sezon performansıyla göz dolduran Konyaspor’un başarılı sol beki Guilherme Sitya önemli açıklamalarda bulundu.

Skorer Tv’den Nergis Aşkın’a konuşan tecrübeli futbolcu, Aykut Kocaman''a dair dikkat çekici ifadeler kullandı. Öte yandan Guilherme, hayatını kaybeden takım arkadaşı Ahmet Çalık hakkında konuştu.

"AHMET ÇALIK ARAMIZDA"

Guilherme bu sene hayatını kaybeden takım arkadaşı Ahmet Çalık için ise hislerini duygu dolu sözlerle anlattı: Böyle bir şeyi hiçbirimiz bekleyemezdik kesinlikle. Şu anda Ahmet nerede olursa olsun olduğu yerden bize baktığını biliyorum. Bize güç veriyor. O her zaman çok güçlü bir karakterdi. Olduğu yerden hepimize güç veriyor ve koruyor buna eminiz. Takım arkadaşlarımızla beraber aramızda bir söz verdik çıktığımız her maçta sahada Ahmet’in ruhu aramızda oluyor ve onun için de oynuyoruz.

KOCAMAN ÖVGÜ

Daha önce Konyaspor’da Aykut Kocaman ile çalışan Sitya, eski hocası hakkında da şunları söyledi: Kendisi benim için çok önemli. Çok iyi birisi. Aykut Kocaman olmasa ben şu an Türkiye’de olmazdım. Benim için yaptıklarından dolayı minnettarım. Çok kısa bir dönem kendisi ile çalıştık ama beni Türkiye’ye o getirdi. Her şey için teşekkür ederim kendisine.

Guilherme geleceği ile ilgili "Konyaspor’dan başka bir şey düşünmüyorum" dedi:

Geleceği bilemeyiz ama şu an kafamdaki tek düşüncem Konyaspor’u Avrupa’ya götürmek. Bundan başka hiçbir şeye odaklanmış değilim. Gerçekten Konya’yı çok seviyorum. Dürüstçe konuşursam Konyaspor’dan başka takımda kendimi görmüyorum.