Koray Aydın: "Erdoğan o gece neredeydi"

Koray Aydın: "Erdoğan o gece neredeydi"
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, partisinin Erzurum İl Kongresinde partililerle bir araya geldi. Konuşmasında 15 Temmuz hain darbe girişimini hatırlatan Aydın, "Erdoğan o gece neredeydi buradan soruyorum" dedi.

İYİ Parti Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Erzurum'da partisinin il kongresine katıldı. Burada konuşan Aydın'ın gündeminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vardı.

15 Temmuz hain darbe girişimini hatırlatan Aydın, "Peki, o gece Cumhurbaşkanı nerede? Bilen Var mı?" diye sordu. "15 Temmuz gecesi 250 şehit verdik" diyen Aydın, "Bu şehitlerin vebali sizin omuzlarınızdadır" ifadelerini kullandı.

Aydın'ın o açıklaması şöyle:

"Cumhurbaşkanının 24 saat yanında taşıdığı Özel Kalemi FETÖ’cü çıktı. Siz burnunuzun ucunu görmekten de mi acizsiniz? Sonra başımıza 15 Temmuz belası geldi. Peki, o gece Cumhurbaşkanı nerede? Bilen Var mı? AKP’nin Erzurum teşkilatın soruyorum çıksınlar açıklasınlar. Hiçbir belge yok, havada mı geziyor? Peki, Başbakanı nerede? Girmiş bir tünele saklanmış. Peki Türk milleti nerede? Sokaklarda, kaybettiği devletini sokaktan topladı ayağa kaldırdı. Böyle büyük bir milletin önünde saygı ile eğilmek lazım. Senin milletin bu devleti sokaktan toplasın siz çıkın ‘E biz kandırıldık’ deyin. Bu şehitlerin vebali sizin omuzlarınızdadır. O gece 250 şehit verdik. Ey o tünele saklanan Başbakan ve nerede olduğu belli olmayan Cumhurbaşkanı o şehitlerin vebali sizin omuzlarınızdadır."

İlgili Haberler