Koray Aydın: "İktidar Adil Öksüz'ü getirip..."

Koray Aydın: "İktidar Adil Öksüz'ü getirip..."
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, seçime 15 gün kala FETÖ firarisi Adil Öksüz'ün Türkiye'ye getirilerek muhalefete iftira hamlesi yapılabileceğini söyledi.

İYİ Parti Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Sözcü'den Saygı Öztürk'ün sorularını cevapladı. Aydın, "İYİ Parti’nin seçime girmesi ilk gol, Millet İttifakı ikinci gol, 'Millet tamam derse çekilirim' sözü AKP’ye üçüncü gol oldu" tespitini yaptı. 

"Olağanüstü Hal (OHAL) şartlarında seçime giden adeta bir üçüncü dünya ülkesiyiz" diyen Aydın, FETÖ firarisi Adil Öksüz'ün seçime kısa bir süre kala Türkiye'ye getirilerek onun üzerinden muhalefete iftiralar atılabileceğine dikkat çekti.

Aydın sözlerini şöyle sürdürdü:

"Vay halimize vay. Şimdi iktidar sahipleri zavallı gençleri içeriye alıp güya FETÖ'cülükten  soruşturma yapıyor süsü vererek, yandaş medyalarında propaganda yapıyorlar. Delil yok. Hiçbir şey yok. Yazık oluyor o masum gençlere.

Şimdi de yazılıp, çizilip konuşuluyor: FETÖ imamlarından Adil Öksüz, biliyorsunuz. Devlet tarafından yakalandı. Sonra meçhul bir şekilde serbest bırakıldı. Şimdi bunun ‘Devletin adamı' olduğu söyleniyor ve seçime 15 gün kala güya iktidar tarafından yeni yakalanıp getiriliyormuş gibi seçim malzemesi olarak kullanılacağı iddia ediliyor. Bu kişinin, itirafçı olarak hem İYİ Parti'yi hem CHP içindeki bazı isimleri FETÖ'cü olarak suçlayıp bunu bir seçim kozu olarak kullanabilecekleri her yerde konuşuluyor.

‘Abidik gubidik' işlerde bu iktidar çok uzman. Bunları okudukça, ne kadar aciz duruma düştüklerini görüyoruz. FETÖ'cü aramak için çok zahmete katlanmamalarını kendilerine öneriyorum. Bunun bir kolayı var. Genel Başkanımız söyledi: Bir ayna alacaklar, aynaya bakacaklar. Sağında, solunda, damatlarını, gelinlerini, eniştelerini görecekler. O yüzden de hiçbir şey yapamayacaklar. Çünkü AKP, parti olarak FETÖ'nün kalkıştığı 15 Temmuz darbe girişiminin işbirlikçisi ve suç ortağıdır. Seçimden sonra esas hesabı verecek onlardır. 15 Temmuz'da kaybettiğimiz 250 şehidimizin vebali onların omuzundadır."

AKŞENER 2. TURDA KAZANACAK

"Cumhurbaşkanlığı seçiminin iki turlu olacağı kesin gözüküyor. Elimizdeki çok sayıda araştırma bunu gösteriyor. Bu çalışmalara göre, ikinci tura Meral Akşener'in kalacağına kesin gözüyle bakıyoruz. Böyle olduğu takdirde, ikinci turda Tayyip Erdoğan'ın kazanma şansı yüzde sıfır. İlk turda aldığı oyu bile alma imkanı yok. Zaten, AKP'de olan panik, moralsizlik, ellerindeki verilerde de böyle olduğunu gösteriyor. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in her mitingde söylediği ‘Sayın Recep Tayyip Erdoğan, çekmecendeki araştırmaları millete açıkla' davetinin arkasında da bu var. Erdoğan'ın cesaret edip açıklayamadığını ben açıklamış oldum. Türkiye, huzur dolu günlere hazır olsun."

İlgili Haberler